Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Volvoto е неоправдано скапо!
Цитат: DayWalker на 10 Декември 2012, 14:47:14 pmVolvoto е неоправдано скапо! Има многу ствари што се неоправдано скапи.
Цитат: zeroSignal на 10 Декември 2012, 14:39:35 pmЦитат: Stratro на 10 Декември 2012, 14:38:23 pm+ 30 k? Мислиш 50 +..37.107 eur...mislam.
Цитат: Stratro на 10 Декември 2012, 14:38:23 pm+ 30 k? Мислиш 50 +..
+ 30 k?
Што поточно поддржуваш Куоре, освен дека „Голфот бил скап или нешто друго ОТ“?За Волвово коментар?
Цитат: Deni на 10 Декември 2012, 14:47:19 pmШто поточно поддржуваш Куоре, освен дека „Голфот бил скап или нешто друго ОТ“?За Волвово коментар?Дени целта ми беше да се видите во вистинско светло,а не да споредувам 2 автомобили кои за мене се неспоредливи.Не знам дали цената е или не е висока за Волвото. Туку ме зачуди како може за премиум компакт со скоро врвно ниво на опременост со многу иновативни системи кои ги немаат другите конкуренти да биде висока и смешна?А од друга страна таа цена да биде нормална за некој НЕ-премиум автомобил,кој отишол малце назад во некои механички решенија,и решил тоа да го надополни со евтин кинески таб, да биде пологичен избор ??
Која тоа опрема недостасува кај Волвото,а Зеро,освен стаклениот кров? А тоа што го има Волво,а го нема во Голф?И пак ке повторам,ова се твои зборови, "НЕ СЕ СПОРЕДУВА ПРЕМИУМ СО НЕПРЕМИУМ"... Или кога како ви одговара?
Не се изнасмеа вака на цената на голфот(33000) некколку страни поназад.