Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: JR на 26 Ноември 2022, 17:37:33 pmСтигна seiko yachtmaster mod so NH35 automatic movement vo rosegold варијантаЗадоволен од изработка и несекојдневно уникатно парче(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my iPhone using TapatalkДа не влегувам во расправија, ама што е уникатно и несекојдневно тука на копирање на Yachmaster од Rolex со Seiko movement и лого? Да е нешто custom ок, ама ова е само копија на популарен Rolex модел...
Стигна seiko yachtmaster mod so NH35 automatic movement vo rosegold варијантаЗадоволен од изработка и несекојдневно уникатно парче(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my iPhone using Tapatalk
Cisto da znaete sto kupuvate i za koj pazar bile namenetihttps://www.index.hr/vijesti/clanak/njemacka-zaplijenila-preko-2000-laznih-satova-originali-vrijede-176-milijuna-eura/2417140.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_najnovije_d
Dali nekoj ima iskustvo so jomashop? Ima dobri novogodisni ponudi na longiness…Sent from my iPhone using Tapatalk
Ако се е во ред со сајтов, цениве се wow!
Новогодишен поклон од мене за мене. (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Casio G-Shock GX-55BB-1Си го нарачав во MyTime, ми го донесоа, ептен ми праи мерак.