Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
LOMO е две класи над COZY.
Може ли некој да ми прати таблица Ексел за пресметка на вентилација, довод, одвод на воздух и слФАЛА МНОГУ
Lapaj go samsungot od neptun koj e so gratis montaza i cini 36.000, kakvo gree kakvi gluposti.
Цитат: Soldier на 22 Јуни 2016, 12:22:05 pmМоже ли некој да ми прати таблица Ексел за пресметка на вентилација, довод, одвод на воздух и слФАЛА МНОГУКако пресметка на довод/одвод на воздух? За каква намена ти е просторијата?
Цитат: achtung на 22 Јуни 2016, 22:52:07 pmLapaj go samsungot od neptun koj e so gratis montaza i cini 36.000, kakvo gree kakvi gluposti.За тие пари може да земе DAIKIN, Mitsubishi, Hitachi 3.5 kW. Далеку подобро од Самсунгот.
Mitsubishito za 40000 што е на акција без монтажа и плус 4000 тоа се 8000 денара разлика, даикинот ми е некако најслабата верзија за тие пари а доста поплаки има за нив а за хитачито искрено незнам дека има 3.5ка инвертер за тие пари...