Автор Тема: Греење, ладење, климатизација и се останато околу тоа  (Прочитано 1438605 пати)

Отсутен riki_staff

• Сениор
  • Пораки: 6090
Пуу се заебав...како креира акаунт?
Милион пасворди ставам да креирам акаунт и ни еден не прифаќа.

Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

Отсутен Diesel

• Легенда
  • Пораки: 7003
Gree+ користиш, така?

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10612

Ти реков да го гледаш даљинското какво е ;D

Отсутен riki_staff

• Сениор
Gree+ користиш, така?
Да,сега средив,само регионот на Америка го ставив и се креира,на Европски не сакаше 🙂

Ти реков да го гледаш даљинското какво е ;D
Исто далинско беше...😁

Отсутен Diesel

• Легенда
  • Пораки: 7003
Мене ме зезаше на почеток - сама се одлогираше, ако си на мобилен интернет чат-пат знаеше да не поврзе...

Ама, апликацијата имаше доста багови. За среќа, се средија брзо, и неам мака доста време.

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 9231
  • Пичлеме
Гаранцијата е условна, 1200 денари годишно се плаќа...бесплатна 1 година мислам имаа.
Да не е 800 денари? Не знам оти така ми се чини.
Инаку да, 1 година гаранција му иди.

Отсутен riki_staff

• Сениор
Така е 800 ден,ама нејќат да ги видат...😁

Sent from my BLN-L21 using Tapatalk

Отсутен t0m1cA

• Сениор
  • Пораки: 3945
Јас од 20.02 ги чекам, уште се јавуваат да дојдат, ги барав пак, ништо...

Отсутен riki_staff

• Сениор
Да ти ја продолжат гаранцијата?

Отсутен n1kola

• Легенда
  • Пораки: 7826
  • French diamond
И 800 да е, педерски играат, рекламираат 10 години гаранција, а уствари тие 10 години ќе те коштаат колку пола нова клима. Јас си зедив Т.С.Т и појма немам каква е, од кога е земена 2 пати е пуштена  ;D Ај сега ако фатат некој топли бранови ваљда ќе си ги извади парите ..башка и субвенции фатив од Зајко  ;D

Отсутен t0m1cA

• Сениор
  • Пораки: 3945
Да ти ја продолжат гаранцијата?

Да...

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4713
И 800 да е, педерски играат, рекламираат 10 години гаранција, а уствари тие 10 години ќе те коштаат колку пола нова клима. Јас си зедив Т.С.Т и појма немам каква е, од кога е земена 2 пати е пуштена  ;D Ај сега ако фатат некој топли бранови ваљда ќе си ги извади парите ..башка и субвенции фатив од Зајко  ;D

Не знам што е педерски тука? за ауто исто не ти важи гаранција ако не ја сервисираш во овластен според интервалот, а сервисот не е бесплатен. Исто е и со климите, и треба да се научиме дека така функционира секаде, ништо не е бесплатно. Треба да дојдат, да направат проверка, чистење, и ем ти сигурен дека е се во ред со климата, ем исчистена, и под гаранција. Што во праска се прави, нека сподели некој кај кој веќе направиле годишна проверка, колку коштало и што е направено. Ние уште ги чекаме ради коронава да дојдат за проверка.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55337
  • Махер

Не знам што е педерски тука? за ауто исто не ти важи гаранција ако не ја сервисираш во овластен според интервалот, а сервисот не е бесплатен. Исто е и со климите, и треба да се научиме дека така функционира секаде, ништо не е бесплатно. Треба да дојдат, да направат проверка, чистење, и ем ти сигурен дека е се во ред со климата, ем исчистена, и под гаранција. Што во праска се прави, нека сподели некој кај кој веќе направиле годишна проверка, колку коштало и што е направено. Ние уште ги чекаме ради коронава да дојдат за проверка.
Како? А фрижидерот колку години ти има гаранција? А телевизорот да не го носиш на годишен сервис? Што функционира така? Каква проверка прават? Што проверуваат?

Немојте вака луѓе, немојте. Некој ќе помисли вистина.

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4713
споредбава ти е баби и жаби, можеше нешто посоодветно да најдеш.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55337
  • Махер
Фрижидерот е мање-више клима уред со комора. Посоодветно здравје.