Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Вкупно гласови: 412
Цитат: Sportex на 09 Септември 2013, 13:41:12 pmEve za Cuore, Onak i drugite ljubiteli na teorijata deka duri i sovremenite Dizelite Curele, frlale crno !Bujrum!ASX - 1.8 Diesel, so 50 000 km, nezagrean motor!sportex... и ти си направил фејк видео исто како и ауди... остави ја колата во лер да работи и нацапај ја гаста до крај...тоа е прво...второ, од кај да знам дека е дизел на клипов? за ова второво да речеме дека имаш стекнато одредено поверење на форумов меѓу членовите и доколку ти си го снимал да речеме верувам дека е дизел, ама сепак, видеото е фејк...
Eve za Cuore, Onak i drugite ljubiteli na teorijata deka duri i sovremenite Dizelite Curele, frlale crno !Bujrum!ASX - 1.8 Diesel, so 50 000 km, nezagrean motor!
да беше на пример филипв во прашање немаше да му верувам...
Ne ja prefrlaj topkata na drugata strana, muabetot bese deka dizelite curele, frlale crno pri turaza. Kako sto gledas nema nisto od toa ama ni malku. A bujrum vozi zad mene koga ke se regenerira DPF-ot pa ke vidis deka nema nisto da primetis. Blaga nijansa na svetloplav cad koj ne se ni primetiva ako ne si na dva metra od voziloto, imam vozeno vo kolona koga se regenerirashe DPF-ot na vrakanje od Kikinda, zad mene bese drugar mi so Pasatot i mu zvonev da se priblizi maksimlano kolku sto moze da vidi dali isfrla nekakov cad. Vika nisto nema be, kakov cad?
Цитат: onak на 09 Септември 2013, 14:44:26 pmда беше на пример филипв во прашање немаше да му верувам...a-у? шо така?
Тоа е она истото ко ти кога не веруваш дека 10l сум изарчил од Неготино до Скопје.
баш така... кога некој ги искривува фактите максимално
Цитат: bramovsk на 09 Септември 2013, 15:13:13 pmТоа е она истото ко ти кога не веруваш дека 10l сум изарчил од Неготино до Скопје.Jас за својата умерен (со потенцирано оградување од недвосмислена квалификација) сомнеж имав причина.
Цитат: filipv на 09 Септември 2013, 17:07:41 pmЦитат: bramovsk на 09 Септември 2013, 15:13:13 pmТоа е она истото ко ти кога не веруваш дека 10l сум изарчил од Неготино до Скопје.Jас за својата умерен (со потенцирано оградување од недвосмислена квалификација) сомнеж имав причина.Јас да лажам некого на форумов немам причина.
Епа исто и Онак заклучил дека има своја причина да биде.