Шо да праиме? Да ја збрцаме главата у песок? Да ги поклопиме ушите и да викаме „нанана“?
Не, само немој слепо да лажете и да се правите наудрени. ТД со МАКСИМАЛНО газење ќе трошел колку ТБ со МАКСИМАЛНО пимплање.
Е ова не може да ти помине па што сака нека биде. Фактите го зборуваат сосем спротивното а ти кршиш глава со ѕид, што е тотална глупост.
Абе остај, пумпаат гуми на 3,5 bari, возат у лер по три семафори. Истите колеги кај мене на работа ме искинаа дека тој 1.5dci кај мене на борд никако под 6.5 не оди град они сите по 4,2 ги сликаат сликите ко ќе дојде задњиот семафор во лер.
Ај си викам јас стварно немам живци да ги играм ама не сум некој што може да буљи во тоа бројчето како стискам на гас.
Полсе 90 kkm и ја остави колат на жена ми. Полсе 12 месеци и нешто околу 10kkm глеада на борд просеци 6,3 град. Велам ние сме фамилијарно сјебани. Никој не знае да вози.
Со Мерцедесот што е околу 150кг потежок од Меганот 8.2 ми бе градските бројки. До Приштина и назад 5.5 (30 пати отидов во една година, со Меганот 5). На авотпат меѓу 7,5 и 8,5 зависи што ќе ме спопадне дента.
Го возам на Симо Стилото после едне месец и 1ккм гледам на борд 7.8. Ни жена му толку педерски не вози.
Единствен заклучок е дека јас не знам да возам дизели. Ама па не сум само јас. И на крај есапот јас за мене го правам не за вас да ви се фалам.