Мислам дека нема потреба од вакви муабети.Не сакав да се тркам или докажувам со никого,признавам дека возев брзо и се трудев да извадам максимум од количето иако бев товарен грубо околу 400кгр.
Уживам да си возам брзо нагоре по кривулест пат,не го правам тоа да се докажувам на некој.Така си возам и кога сум сам и кога никој не ме познава.
Верувам дека никој не беше дојден таму да мери муда со некого,иако муабетот тргна во таква насока.
Јас сум задоволен од тоа што го нуди моторчето за неговите малку коњски сили,иако се осеќа и разлика со чипот.Во челост сум задоволен од држењето на количето на пат.
Морам да му одговорам на Лошипатишта дека јас не ставив RaceChip за да заштедам нешто,ставив бидејки ми делуваше како наједноставна варијанта,а не најевтина.За твоја информација RaceChip Pro2 не ми искочи ништо поевтино од стандарден чип тјунинг.
Мојот уред стигна за мојот тип на мотор и наштелуван на некоја оптимум еко варијанта како не би му штетел на моторот и јас сум презадоволен.Моја претпоставка е дека моторот добива некој 20кс.
Очигледно дека Лошко е голем стручњак и ми предвиде дека ќе си го заебам моторот,се надевам дека нема да се исполни твоето предвидување ама ако испадне по твое ќе си ставам друг мотор,можам до толку да си дозволам иако штедам на чип