Пореална споредба од ова амин. Две 3-ки. Една фабричка, една „тјунирана“ (со целосна гаранција, може да се смета за фабричка). Слични (како што реков, near-as-makes-no-difference) перформанси. 20% пониска цена. 30-40% пониска потрошувачка.
Ќе го прежалам звукот, јебига.
е јас не... возилото треба да ми прави кеиф кога го возам. мене возилото (како и на повекето кои се автомобилисти или љубители на возење) не ми е само за од точка А до точка Б да се префрлат... туку кејфот на управување на истото... звукот е еден од пресудните момоменти во управување на истото... плулс, убав и доооооолг звук се вади на оние повисоки обртаи, а дизелот не го може тоа... е да.. троши нешто помалце...
ке употребам твои зборови кога кажуваше за режимот на возење:
ако тој кеиф кошта 100-200-300 денари на 100 километри пројдени, тогаш ако, нека биде.... нека бде и 1000... за кејфови прајме муабет... а ако имаш пари да го купиш ова возило, сигурно нема да ситничариш на потрошувачка... сепак докажавме и претходно дека таа разлика во заштеда на потрошувачка се топи кога ке дојде возилото за било каков сервис... дизелот Е поскап за одржуање...