Еве Simo, и на 17-та страна пишува дека пиротехничкиот систем има ограничен животен век.
Не дека нема да работи и по 20 години, ете и оnak имаше приказна, ама да не се изненади некој ако ја акни глата вволан.
Не знам оти на холандски/белгиски ми е упатството и немам преведено, сигурно дрога превезвале и ја остајле тука.
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Што кола е ова и од која година е? На понови возила (од 2004-5 навака) немам сретнато нешто слично во упатствата. Што вика, холандсково преглед или промена?
Edit: еве баш проверив во неколку книги за одржување, овие италијаниве не спомнуваат ништо за одржување ербези.
ете... ме спаси од барање по нетов, затоа што нели, потребно е со докази да докажуваш на форумов.. никој никому више не му верува ни на еден збор, па мораш да докажуваш со факти, цитати, копии, линови, википедија, дркологија итн итн...
Онак, нормално дискутирање е кога некој се сомнева во нешто да пробаш да му докажеш (а на форум најдобро е со релевантни линкови и документи), а не да се натегаш и на крај да кажеш „ме боли ку*от, кој што сака нека мисли...“. Кога ќе се докажуваме на друго место, каде што нема доволен број достапни информации освен збор од уста, тогаш ќе играме на картата на доверба, искуство или знаење. Ако тебе не ти се дискутира врз основа на тие принципи, не пали компјутер и не се логирај на форум. Тука секогаш некој ќе побара
релевантни докази, какви што приложи Power to the People.