A бе незнам за вас, ама мене моментот коа почнав да шљакам по форуми ми беше баш предизвикот да научам нешто повеќе и подобрам тоа што го имам. Точно е дека сум немал пари за повеќе т.е. имав, ама не сакав боса кола као жена без цицки
Веруј те ми има начини како да го унапредиш фабричкото, само пустите пари се проблем, иначе ...
Не мислев со замена на мотор, тоа е најлесно, а и греота е релативно ново ауто да го оперираш. Мислев на „пластична“ хирургија и „липосукција“ ако ме разбирате
Како и да е, важно е да се има желба иначе не би имал сврха форумов (што ме боли патка, идам у сервис редовно и не ме боли глава, возам М3, не ме занима колку е бензинот ...). Луѓе бе, свесни ли сте, кога јас најголемиот противник на плин монтирав кај мене у кола и сум презадоволен што понатаму? Да, тоа беше по без болната варијанта по џеб... Можев да си купам Ауди А6 кватро Авант V6 турбо дизел на пример, ем ќе имам како викаат „теренец“, ем спортска кола, ем фамилијарна, ем економична ... Овие муабети ги тераме низ десетина теми по форумов и затоа нема заклучок, освен што секој си го фали своето и не признава ништо