Автор Тема: Videos  (Прочитано 854107 пати)

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20212
Одг: Videos
« Одговори #4920 на: 06 Ноември 2013, 01:17:33 am »
Се сложувам дека не требаше да ја удри, но не знам зошто уопште би се закачала со толкав човек. А за хранава немам коментар би сакал сега еден од тие колку раткапна стековите ;D.

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
« Одговори #4921 на: 06 Ноември 2013, 01:17:48 am »
Позата што ја имаше женската не беше како за шамар мавање.

врати се погоре и гледај го пак видеото.. убаво се гледа дека шамар му удри... а не го ни удри нешто баш... колку силно може в тесен простор да удри една плавуша+американка+напалена гуска?
За курви и провокаторки само тепање и крвничко ебење со безбол палица! :)

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
« Одговори #4922 на: 06 Ноември 2013, 01:24:12 am »
Се сложувам дека не требаше да ја удри, но не знам зошто уопште би се закачала со толкав човек. А за хранава немам коментар би сакал сега еден од тие колку раткапна стековите ;D.

па се закача со толкав човек затоа како што пишав е плавуша+американка и покажува дека не се плаши а тоа веќе ја доведува до вазата на гуска, рипајки преку и не така (за нејзе) лошата фаза на кокошка...

стековите, не само што се со големина на раткапна, ами се со дебелина на внатрешна гума од пони точак... затоа се американцине “онолкави“... јас се осеќав како нормален меѓу нив.. имаше и двојно и тројно подебели од мене.. јас со моите 150 кг одлично се вклопив меѓу нив... :)
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен DarthJe5us

• Легенда
« Одговори #4923 на: 06 Ноември 2013, 01:27:35 am »
Јас со моиве 83 поарно да не се ни појавувам значи :D

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
« Одговори #4924 на: 06 Ноември 2013, 01:32:48 am »
немој... ке ги исплашиш.. ке мислат дека си нешто болен, да не непројдеш граница, нема да те пуштат... :)

се зезам, ама стварно, ова по филмовиве што гледаме, витки и стројно момци и моми, тоа се само холивудски фрејмови. вистината е малку поинаква... не дека нема слаби момци и моми, ама малку се... на пример, гардеробата за слабите е поскапа одколку за дебелите.. хахаха... во премала количина се произведува, па неможе да и даат мала цена.. и сега зимаш панталони на пример за дебели и за слаби.. потполно ист модел, потполно иста боја и материјал... за дебелите се 10 долари за слабите 30... абе рај за мене... за 25 долари кожни кондури-мини чизми купив во продавница во стилот купи 1 добиј 2, па успат и патики зедов за таа сума... а кај т’нките, со мали броеви истиот сет чинеше 90 долари... топ... а не овде у гуливер за едни нај прости кондурчиња за на погреби и свадби да ме дере 12.000 денари, пар чорапи 400 денари и тн... тотално обратно и дијаметрално...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен DarthJe5us

• Легенда
« Одговори #4925 на: 06 Ноември 2013, 01:37:21 am »
Затоа раперите се облекувале во широко пред да заработат, а после во тесно. Скапо им било :).

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
« Одговори #4926 на: 06 Ноември 2013, 01:42:11 am »
знаеш дека си во право.. види го боки(ца) 13 прво во тесни панталони, па одкако напраи некоја паричка почна во “раскошни“ партали да се облекува... :)
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30074
    • CARclub.mk
« Одговори #4927 на: 06 Ноември 2013, 09:25:11 am »
Првиот пат проба да го ѕвизне по јајца. Не знам дали и колку успеа, али сосема оправдано фраерот и врати. Вториот пат проба да му удри бокс, и тоа прилично јако. Фраерот и врати (оправдано) и она отиде низ стаклото.

Која црна етика. На неетика се одговара со неетика, иначе нема учење. Она мисли дека пошто е женско може/смее да удри некој 2 пати поголем и 4 пати потежок од неа, и он нема да и врати? Тоа што си го бараше, тоа си го доби. Нека биде одлична лекција за неа.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44369
  • Il Moderatore
« Одговори #4928 на: 06 Ноември 2013, 10:07:21 am »
Типот е вратар (обезбедување). Ако рекол „не може“, не се р`чкај. Заврти се, и оди си. Ако му се силиш, тој е тука по службена должност да ти каже дека не треба. Ако го нападнеш - ќе ти врати. Нема врска со рамноправност на полови ниту дали е ова женско или не. Чоекот си ја заврши работата, го расчисти нередот пред врата. На крајот на краиштата, кога жени одат во војна и пукаат на тебе како на непријател, ти нема да им вратиш, зошто жени не се убиваат?

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
« Одговори #4929 на: 06 Ноември 2013, 10:09:49 am »
симо... војна со оружје, и вербална кавга исто е?
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44369
  • Il Moderatore
« Одговори #4930 на: 06 Ноември 2013, 10:12:25 am »
BTW James Bond, најголемиот џентлмен ;):

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Dekio7

• Редовен
  • Пораки: 2601
« Одговори #4931 на: 06 Ноември 2013, 10:22:03 am »

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5841
« Одговори #4932 на: 06 Ноември 2013, 11:22:02 am »

Што збориш бее :D

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11063
  • Ќybriт Pro Max
« Одговори #4933 на: 06 Ноември 2013, 13:13:28 pm »

Отсутен Boshe

• Сениор
  • Пораки: 5315
  • Пиши лаже
« Одговори #4934 на: 06 Ноември 2013, 13:17:13 pm »
Ух, маме му... страшен звук. Оваков звук од турбото испушта и Широкото во Велес. :)
Remember to keep yourself alive, there is nothing more important than that