Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Дечки велосипедот е/беше на сестра ми, стои така пет години, мислам дека е 26-ка, не знам што работи или не работи на него, дали гумите се дупнати или само издишани.Ако сака и има време некој да си го среди, за него или дете, ако мисли дека воопшто се исплати и да не се замара дали ќе му го украдат утре, бујрум.Ќе може лично да се преземе од Припор/до базен Ирина, спроти хотел Најс, викендот што следи, ќе бидам таму да средувам нешто, за точно време би се договориле.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Имам една плочка рам за лаптоп, 4GB, DDR3, Samsung, мислам дека е 1600mhz. Извадена е од некој стар Lenovo...Ако му треба на некој, нека каже...Sent from my Xiaomi 13T
Цитат: KaZaN на 25 Октомври 2025, 23:51:30 pmИмам една плочка рам за лаптоп, 4GB, DDR3, Samsung, мислам дека е 1600mhz. Извадена е од некој стар Lenovo...Ако му треба на некој, нека каже...Sent from my Xiaomi 13TДали е DDR3L на 1.35V? Ако да јас би ја земал.Sent from my SM-S936B using Tapatalk
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Ако добро се сеќавам, мислам дека не му работи само за ЦД, не ги чита
Цитат: savage на 30 Октомври 2025, 21:33:36 pmЦитат: KaZaN на 25 Октомври 2025, 23:51:30 pmИмам една плочка рам за лаптоп, 4GB, DDR3, Samsung, мислам дека е 1600mhz. Извадена е од некој стар Lenovo...Ако му треба на некој, нека каже...Sent from my Xiaomi 13TДали е DDR3L на 1.35V? Ако да јас би ја земал.Sent from my SM-S936B using TapatalkСе пријави прво @Van и требаше да ја земе деновиве. Ама го нема...Па ми пиша @Dule_ ... ако не го земе никој од нив, it`s all yours...
Никаков проблем. Таман работа. Бујрум момци, ако му треба на некој, кажувајте. Дур не го забаталам некаде... Sent from my Xiaomi 13T