Автор Тема: Videos  (Прочитано 851531 пати)

Отсутен Knight_

• Редовен
  • Пораки: 1283
Одг: Videos
« Одговори #3480 на: 20 Ноември 2012, 22:56:07 pm »

хахахха првиот пат не ја наместил баш убаво камерата ама затоа за втората трка си знаеше како треба :)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
« Одговори #3481 на: 22 Ноември 2012, 19:05:40 pm »

Aaaaaaх дома.

Присутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20800
« Одговори #3482 на: 23 Ноември 2012, 09:38:08 am »
Not a valid youtube URL
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #3483 на: 24 Ноември 2012, 15:47:34 pm »

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30071
    • CARclub.mk
« Одговори #3484 на: 24 Ноември 2012, 17:08:46 pm »
Одвратна навика. Би забранил цигари со закон.

Отсутен Prof. Greenthumb

• Сениор
  • Пораки: 4044
  • MadaFunker
« Одговори #3485 на: 24 Ноември 2012, 17:10:36 pm »

Седи бе , Грујо :D :D :D
New blood of old school

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #3486 на: 24 Ноември 2012, 17:12:19 pm »

Седи бе , Грујо :D :D :D
Ако, ако, ама ќе ме гласаш за 25 години...

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
« Одговори #3487 на: 24 Ноември 2012, 17:26:21 pm »

Потврдувам. Но секој може да ги остави. Јас пушев повеќе од 2 кутии на ден, кога ќе излезев во град дури и 3.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7477
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
« Одговори #3488 на: 24 Ноември 2012, 17:28:02 pm »
+1
За секоја навика има и одвика.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30071
    • CARclub.mk
« Одговори #3489 на: 24 Ноември 2012, 17:36:05 pm »
@princOT: Споредбата не ми се допаѓа. Не сакам кога ме споредуваат ниту изедначуваат со ниеден политичар.

Сметам дека цигарите се одвратна работа. Можеби најодвратната работа што постои, и пушачите се крајно себични луѓе. Не произлегува една еднинствена корисна работа од цигарите. Смрдат рацете, смрди здивот, смрди косата, смрди облеката. На крају краева, буквално горење пари. Пушачите не само што си го упропастуваат своето здравје, него и здравјето на тие околу нив. Порано не можеше да се седне во ресторан без да се излезе умирисан на пепељара.

За секој што ќе му каже „немам друг начин да си ја намалам нервозата“, јас викам „булшит, грицкај семки.“

Па уште кога ќе почне некој да кенка како е зависен - негов проблем, сам одбрал да пуши. Ако некад фатам мое дете со запалена цигара, ќе го натерам пред мене да испуши две кутии за следниот пат кога ќе помисли на цигара да му се згади и да поврати.

Одвратна, смрдлива, гнасна навика.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #3490 на: 24 Ноември 2012, 17:39:57 pm »
@princOT: Споредбата не ми се допаѓа. Не сакам кога ме споредуваат ниту изедначуваат со ниеден политичар.

Сметам дека цигарите се одвратна работа. Можеби најодвратната работа што постои, и пушачите се крајно себични луѓе. Не произлегува една еднинствена корисна работа од цигарите. Смрдат рацете, смрди здивот, смрди косата, смрди облеката. На крају краева, буквално горење пари. Пушачите не само што си го упропастуваат своето здравје, него и здравјето на тие околу нив. Порано не можеше да се седне во ресторан без да се излезе умирисан на пепељара.

За секој што ќе му каже „немам друг начин да си ја намалам нервозата“, јас викам „булшит, грицкај семки.“

Па уште кога ќе почне некој да кенка како е зависен - негов проблем, сам одбрал да пуши. Ако некад фатам мое дете со запалена цигара, ќе го натерам пред мене да испуши две кутии за следниот пат кога ќе помисли на цигара да му се згади и да поврати.

Ќе добие никотинско труење.

И „ластик“ за секоја цигара.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
« Одговори #3491 на: 24 Ноември 2012, 18:00:06 pm »
Вие како луѓе што не сте пушеле не ни очекувам да ги разберете пушачите.  Не ги оправтувам, и навиката е одвратна како што реков. Но, во нивна одбрана:
1. Да, постои никотинска зависност и не е наивна.
2. Пушењето не е само од зависност и навика, има и задоволство.

Секако, знам пушачи, кои уживаат во тутунот без да ги загрозуваат другите и без да им пречат. И уште една работа. Тутун е една работа, цигари се друга работа. Разлика како природен вс сок на растварање.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Pal Zileri

• Сијка Пиштолова
  • Редовен
  • Пораки: 2464
« Одговори #3492 на: 24 Ноември 2012, 18:42:54 pm »
Ти да не ги откажа?
www.domitalia.mk

Замисли како би ни изгледале колите по форумов да имавме нормални 5000еур месечна плата by Deni

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
« Одговори #3493 на: 24 Ноември 2012, 18:46:02 pm »
ништо не може да смени цигара со кафе и цигара после некој обилен месен оброк :)

секако тоа се 5-6 цигари во денот,се повеќе не е убаво,иако сум пушач

Отсутен Prof. Greenthumb

• Сениор
  • Пораки: 4044
  • MadaFunker
« Одговори #3494 на: 24 Ноември 2012, 18:47:57 pm »

Koментарот беше пишан на заебанција, no disrespect meant...со пишаното целосно се согласувам пошо и ја сум непушач.
И имаме закон за цигари, само изглеа во Кичево уште немаат слушнато :)
New blood of old school