Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Недај Боже да почне на некој друг да му трпи бизнисот заради тебе, веднаш ќе направи се за да те затвори што е можно побрзо, дали ќе потплатува новинарчиња за да ти вадат афери ....
Некој да знае или да слушнал за некое слободно работно место? Ми треба за брат ми, апсолвент е на машински, ама не му е битно да е по струка. Би работел било што
Цитат: UrSa1986 на 03 Јули 2014, 23:05:23 pmНекој да знае или да слушнал за некое слободно работно место? Ми треба за брат ми, апсолвент е на машински, ама не му е битно да е по струка. Би работел било што Нека не се предава одма
Цитат: VLATKO на 04 Јули 2014, 00:24:35 amЦитат: UrSa1986 на 03 Јули 2014, 23:05:23 pmНекој да знае или да слушнал за некое слободно работно место? Ми треба за брат ми, апсолвент е на машински, ама не му е битно да е по струка. Би работел било што Нека не се предава одма Тоа не е предавање туку привремена работа додека не стигне кај што му е целта, а меѓу време ќе менува и ќе бара подобра работа, плата и услови.
@UrSa 1986 уште колку испити има братти до крај? Треба да знае дека има само 3 сесии годишно, а со работа сигурно ќе промаши некоја па да не го завлече ко мене.
Цитат: Gabau на 04 Јули 2014, 11:42:36 am@UrSa 1986 уште колку испити има братти до крај? Треба да знае дека има само 3 сесии годишно, а со работа сигурно ќе промаши некоја па да не го завлече ко мене.Уште еден Кај некоја Ана, веројатно термо-хидро ствари. Тие остануваат на крај