Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3415215 пати)

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
350ка беше синово? Се мислев 370ка. Сеедно, Z e убав нисан :)

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен stefanel984

• Редовен
  • Пораки: 1197
Ќе има скоро нов нисан z350 за продажба наскоро.......Идиотиште.....според мене бар со 150 имат летано....

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30069
    • CARclub.mk
Очи, радари.

Отсутен stefanel984

• Редовен
ЈБГ, зеро, пак ќе го јадеш, од вакви идиоти , само господ да те варди.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
    • CARclub.mk
Ова се настани на кои јас не можам да влијаам. Не можам да знам, но сигурен сум дека ова што се случило е комбинација од мокри и лизгави улици, недоволно искуство со кола на заден погон и преценување на сопствените способности и можности на возачот на Nissan-от.

Во господ не верувам, нема што да ме варди. Јас ќе се погрижам да направам сè што можам за да бидам безбеден. За све друго..

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
Оваквите треба минимум три години робија да одат под ставка општа опасност и загрозување животи без право на ден викенд и тоа одма под мач директно без право на жалби. И плус би додал трошоците за трите години робија да му се наплатат со одзимање од сметка директно а ако нема ќе ја нема и кучата.

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Отсутен stefanel984

• Редовен

Отсутен mkm

• Редовен
  • Пораки: 1305
Ова се настани на кои јас не можам да влијаам. Не можам да знам, но сигурен сум дека ова што се случило е комбинација од мокри и лизгави улици, недоволно искуство со кола на заден погон и преценување на сопствените способности и можности на возачот на Nissan-от.

Во господ не верувам, нема што да ме варди. Јас ќе се погрижам да направам сè што можам за да бидам безбеден. За све друго..

Ништо од наброеното.
НЕПОЧИТУВАЊЕ НА ЗАКОН! КРАЈ!!!

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
И?

25 поени за возење 72кмч значи.

Отсутен n1kola

• Легенда
  • Пораки: 7217
  • French diamond
Да и плус 300 евра за нарушување на ред и мир. И плус некој шамар од татко му.

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14717
  • Пудингот на шоферството
Предизвикување на опасност за околината,ке си плати билборд и друго шо има турнато. :)
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8218
  • Rural fuckin society - we live in!!!
Во господ не верувам, нема што да ме варди. Јас ќе се погрижам да направам сè што можам за да бидам безбеден.
За све друго..
May the force and Feng Shui be with you  ;D

Отсутен mkm

• Редовен
  • Пораки: 1305
Да и плус 300 евра за нарушување на ред и мир. И плус некој шамар од татко му.
Штом вози таква кола нема да јаде шамар од таткп му.. Татко му треба да јаде шамари. Затвор лежење треба за вакво дивеење

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34292
  • Таков е животот... јебига

Зошто арчење толку многу зборови? Заден погон, способности, мокри улици.... Абе една е причината и се кажува со еден збор: ИДИОТ!!!
Значи треба да си идиот во вистинска смисла на зборот за да направиш вакво нешто.

1000% во право.

И?

25 поени за возење 72кмч значи.

Куче му имаТ излетано.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
    • CARclub.mk
Јас едноставно се воздржувам од осудување пред да знам што точно се случило. На секого може да му се случи да му избега кола од контрола, особено на вакво, лигаво време. Мене ми се случи на времето со Мустангот во Унгарија да се извртам на излегување од паркинг. Јебига.

Just to make it clear - не го оправдувам ова што се случило. Далеку од оправдливо е. Ама како и да е, ниту јас знам, ниту вие знаете што се случило.