Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3419637 пати)

Отсутен Van

• Сениор
  • Пораки: 5348
  • VW Golf MK3 1.9 TDI
^^
Тогаш Патишта верувам јасно ти е зошто ИЧ К не ме боли за пациентите кои ќе се набијат на кукава?

Симо, ако веќе толку инсистираш на требење логички грешки - ај консултирај со доктор Караклајич што е тоа чери пикинг (и погледни се во огледало).

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore

Симо, ако веќе толку инсистираш на требење логички грешки - ај консултирај со доктор Караклајич што е тоа чери пикинг (и погледни се во огледало).

Знам јас што е чери пикинг, само не разбрав кој е црешката во твојот муабет :)

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Van

• Сениор
  • VW Golf MK3 1.9 TDI
:)

Црешата е одбивањето да правиш домаќински муабет, пошто не ти одговара каде оди истиот.  ;D

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
Ти чоек знаеш само да се „натегаш“, да знаеше домаќински муабет да праиш, немаше 3 дена за е*ана незаконска кука да праиме муабет, која BTW, не ја ни имаш на колата.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Присутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
А погледна ли се у огледало?

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore

Присутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
А си личиш да с-ибеш.... коа си небањат :P

Отсутен Дибидус

• Редовен
  • Пораки: 1758
  • Veritas Vos Liberabit
Ти чоек знаеш само да се „натегаш“, да знаеше домаќински муабет да праиш, немаше 3 дена за е*ана незаконска кука да праиме муабет, која BTW, не ја ни имаш на колата.

На нероден Петко капа му кроите, а...... ;D ;D ;D
Brains are awesome. I wish everybody had one.

Отсутен Van

• Сениор
  • VW Golf MK3 1.9 TDI
На незаварена кука, сладолед од топче и јадат.  :D

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576
Не чини ни брзото возење низ град. Но кога возам низ Скопје, се осеќам ко во Багдад да сум и коли-самоубијци од сите страни ме претекнуваат. Сакал нејќел мора 80-100 да возиш. Најлошо е да стрчиш како црна оФца.

И кога веќе еднаш, аман, ќе ни направат спортска кружна стаза и драг писта. Негде во Велес би било идеално, најблиску до сите. Потрошија украдоа милијарди, а за некои си 10-20  милиончиња, ќе имавме безбедносен издувен вентил. Да не зборувм ФИА миа, туризам и останато.

све ми се чини дека полошо е да возиш 50 него 80... поче беља ќе направиш... А дека се ко камикази се... Сепак многу е 80 за низ град...

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
Куката се монтира на делови од шасија. Кога ќе акне во кука, шасијата се деформира, наместо делови од каросерија.

Мислам дека финтата е дека со кука и при банален судар - при кој, инаку, би имало мала штета - настанува поголема штета кај едното возило. Поголема отколку што е „апсолутно неопхдно“. Ако нема кука, вкупната штета ќе биде помала. А општеството го занима вкупната штета, хенс закон.

Отсутен trkalo

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 346
http://www.liveleak.com/view?i=890_1479936769

не е за гледање. од истата несреќа

Отсутен Van

• Сениор
  • VW Golf MK3 1.9 TDI
^^
Ова треба да биде задолжително за гледање пред земање на секоја возачка дозвола од А категорија.

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
Добро е, речиси безболно завршил работа, не се мучел многу.