Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3415173 пати)

Отсутен Marakana

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 886
^
Me me interesira, od pravna tocka, dali poradi takava sostojba na ävtopat"bi mozel nekoj da gi tuzi Makedonija pat ili koj i de e odgovoren za patot.
Коме је суђено да буде јебан, том гаће саме падају

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17780
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
Можда прво треба да се истражи и техничката исправност на колите (длабочина на шара на гумите), иако во право е Маракана, автопатот таму е кршоини невидени.

Отсутен dame

• Сениор
  • Пораки: 3226
    • https://www.facebook.com/pages/Hemisko-I-Poliranje-Na-Vozila/373554479331896
Kolata mi  se rastropa sinojka ko luda, u ler, malku gas i se smiruvase. Sinoca vrti se okolu nea ,digaj hauba legni sto ti se ne, dzabe pak tropa. Zakazav kaj majstor preeska ama si vikam daj pak da ja zapalam da vidam u den sto e rabotava.
I sto ke vidam, vo vratata sovozacka sisence vino ostanato od nekni si igra nema gajle.  U tri lepe...
ccccccccc

Отсутен Мартин_91

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 463
^
Me me interesira, od pravna tocka, dali poradi takava sostojba na ävtopat"bi mozel nekoj da gi tuzi Makedonija pat ili koj i de e odgovoren za patot.
По моја логика не би можело, мислам дека ќе се вадат дека не била прилагодена брзината со условите на патот.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34292
  • Таков е животот... јебига
^
По моја логика не би можело, мислам дека ќе се вадат дека не била прилагодена брзината со условите на патот.
Тоа е тоа, со оглед на тоа што нема правилник за тоа како треба да изгледа патот во секакви услови. Паѓаш на суд како скапана мушмула.
Имреласја ли се лудачата?

Sent from my Redmi 3 Pro using Tapatalk

Отсутен Marakana

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 886
Mislev konkretno na tie ezerca sto se pravat na patot, posto sabajle i jas naletav na dve tri. posto neli mozes da tuzis opstina ili .....  ako ima dupka na patot i si ja skrsis kolata poradi sostojbata na istitot. Mislam deka citav nesto vo toj stil , mozebi i ovde na forumot, ne znam.
Ne znam, gresam do tolku ili...
Коме је суђено да буде јебан, том гаће саме падају

Отсутен tjolie

• Редовен
  • Пораки: 1270
критична состојба мислам, сечеле хаубата да ја извадат, згмечена била изгледа, ама мислам дека лудачите не умират, ке се опрае

Отсутен lans

• Редовен
  • Пораки: 1297
Vecerta na mitroven, 4soobrakjajkji od hipodrom do jurumleri.
A denta ili prethodniot den,protest kaj gradonacalnikot doma bas radi toj pat i zaginatoto dete kiko.
VW Passat 2.0TDI 2015
Skoda Fabia 1.2TSI 110PS DSG7 2016
Honda SH150i  2020

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер

Присутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14717
  • Пудингот на шоферството
Возам сега по главна улица,поминувам покрај споредна и гледам братот излегва со 70км/х и право во мене во моја врат,гас до даска(арно се погоди на пикот) се качвам по тротоари и го одбегнав,застанвам пред него готов да го искршам од ќотек(или па ако се погодеше некое мажиште ке јадев котек,ама небитно веќе застанав).
ИЗлегвам од кола му одам на врата и ми вели Извини,абе шо извини бе другар гледај му викам...ми вели абе жмимгавец дадов...е арно му велам,давајте вие жмигавци и ке гиниме низ град,бегај му велам оти ракетата в газ ке ти ја напикам....
Заминвам и едно време ми текна дека тој беше син му на една професорка шо ми предаваше на времето,уште толку ми се крена нервата...јбг... ;D
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Присутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14717
  • Пудингот на шоферството
ПРилеп - Битола,некаде после Тополчани(кога одиш од бт за пп) имаше некој удес изгледа посериозен пошо не пренасочуваа по стариот пат.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен tjolie

• Редовен
Денеска еден старец со Дачија Дастер ме исплаши до трт. На автопат 130-140 претицувам пред мене имаше рено 407 мислам па дачијата па шлепер, нешто се брзав за болница и така залитан возам кога одеднш старецо со дачија абе дали 5цм дали имаше залепи се до вратата, жената почна да вика, позади мене исто имаше кола и единствено гас беше спасот... имаше пцување свирење, слепчо по 100години се бре, ни гледат ни слушат и и дозволуват да возат, уффф, ама се брзав...

Отсутен tjolie

• Редовен
Почнаа рекетарите да се гонат низ Скопје, меѓусебно

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
ja vide nekoj soobrakajkata?
Страшна сообраќајка во Скопје: Загина 24 годишна девојка

http://skopjeinfo.mk/strashna-soobrakjajka-vo-skopje-zagina-24-godishna-devojka
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.