Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3413367 пати)

Отсутен Van

• Сениор
  • Пораки: 5345
  • VW Golf MK3 1.9 TDI
https://youtu.be/9wrcQeHTi5A?t=245
Не ми се верува дека сами излегоа и ладно си проодеа надвор од кршот после онаква несреќа... А целата колекција од видеа е полна со неразбирливо ретардирани постапки (и реакции во вожња).
Гледање на вакви видеа треба да воведат како задолжителна пракса еднаш месечно за време на статусот возач почетник.

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11061
  • Ќybriт Pro Max
Ѕвонивме прво на пожарна, па не префрлија на полиција а тие не упатија на друго место.

ќе се испоиселат наши по странство, ќе се исповработат по администација и одма се гледаат бенефитите од едношалтерскиот систем ;D

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5728
Ѕвонивме прво на пожарна, па не префрлија на полиција а тие не упатија на друго место.

ќе се испоиселат наши по странство, ќе се исповработат по администација и одма се гледаат бенефитите од едношалтерскиот систем ;D

xaxaxa slatko me iznasmea...nice one ;)

Отсутен tjolie

• Редовен
  • Пораки: 1270
Не те баш разбрав што сакаше да кажеш марјанот, али не дека наши се во администрација, шведите се буквалисти и доколку нешто не е во негов смер, само ке ти каже, извини, ама тоа не е моја работа, еве ова верувам дека 90% од ж'тлаците би го направиле исто

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11061
  • Ќybriт Pro Max
сакав да кажам дека секаде има сТрања само одлучуваш дали сакаш да ги видиш, еве ова твоево ме насмеа од сабајле и тоа како ја префрлат топката на друг, да беше кај нас мајки шајки и пцуења ќе летаа околу наоколу, не од тебе, општо зборам

еве, пази го енглезов, тазе случка:

да се случеше ова кај нас....охооооо, па експерти, па карклуб жири, па бил пијан, па бил ќорав, па....итн.
ама ете и таму покрај сите стандарди и прописи од товарање до логистика, се случило

Отсутен tjolie

• Редовен
Мислам дека сепак на крај главна улога игра парата. Можеби тој нема да плате, сигурно е осигурано и фирмата ке си плате оштетата и можеби ке има сакнции, а и да треба да плате ке се среде некако. Кај нас во МК така некоја кола да се оштети и да не е твоја вина и да е, ти ке бидеш крив и скапо/дебело ке го платеш, тоа е првата помисла, а втората помисла е со кои пари? од каде пари да платеш? Како што викат бугарите, парата ја прае играта

Отсутен tjolie

• Редовен
Двајца бугари(македонци со бугарски пасош)во петокот застанале на паркинг и легнале си во камионот да спијат и вечерта некоја пијана лудача забодела се у камионо со 80км, па не знајале што да напраат јават се на мој другар разбудат го во 1 не знајале што да праат, па овај се јавил на полиција за 10мин со хеликоптер дојделе сечеле колата. Разбудиле се другарите :)
http://politirapporten.nu/2016/11/beruset-bilist-fastklemt-i-ulykke/

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34292
  • Таков е животот... јебига
Имреласја ли се лудачата?

Отсутен tjolie

• Редовен
Шо се случило со неа, незнам а и ич не ме интересира, такви пијани кокошки кога знаат дека не треба да возат(ни на трезно), особено не зимно време под нулата заледено 100% секојшпат

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7067
  • хаУс мајстор
tjolie, Блaгoдушкa мoже вoдa дa ти нoси :D

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Каков дожд ме фати од Железара према Континентал, људи моји јели то могуче :D

Пуна гас низ реката и право на брденцето пред Пластичарска ...

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55106
  • Махер

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Критичен е тој потег околу Континентал ...

Отсутен Marakana

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 886
Kolata mi  se rastropa sinojka ko luda, u ler, malku gas i se smiruvase. Sinoca vrti se okolu nea ,digaj hauba legni sto ti se ne, dzabe pak tropa. Zakazav kaj majstor preeska ama si vikam daj pak da ja zapalam da vidam u den sto e rabotava.
I sto ke vidam, vo vratata sovozacka sisence vino ostanato od nekni si igra nema gajle.  U tri lepe...
Коме је суђено да буде јебан, том гаће саме падају

Отсутен 386ka

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 898
  • Am386 DX/DXL-40
На Скопје-Тетово, на километар пред Карпалак, еден со Голф 3 удрил во езерце, се излизгал, и мавнал во карпи. Притоа уште една кола собрал со него, како што можев да забележам. Напред изгледаше прилично згмечено, ама кабината не беше уништена. Ербеци отворени.

Пола километар подолу, Пасат B5, исто така се излизгал на езерце што го сече автопатот, мавнал во банкина или карпите од страна, беше застанат на страна.

Заклучок донесете си сами.