Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3960713 пати)

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30676
    • CARclub.mk
Факт е дека кога си на мотор, другите на пат се понашаат ко да си невидлив.

Отсутен Jove

• Сениор
  • Пораки: 3129
+1

Точно така!!
Losers always whine about their best, winners go home and fuck the prom queen :)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55268
  • Махер
Факт е дека кога си на мотор, се правиш курназ и се понашаш надвор од законот во најголем дел од времето.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34484
  • Таков е животот... јебига
Факт е дека кога си на мотор, се правиш курназ и се понашаш надвор од законот во најголем дел од времето.
+1
Сам си го бараш никој не ти е крив. Ако си возиш позади кола со светло уклучено ќе блештиш во ретровизор, нема шанси некој да не те види.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30676
    • CARclub.mk
Во ниеден момент не реков дека моторџиите се безгрешни. Уствари, во право сте и двајцата, се понашаат ко да се кујзнае што (секоја чест на исклучоците). Али од искуство зборам дека многу, многу од луѓето што возат кола се однесуваат кон моторџиите како воопшто да не постојат на пат.

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Ако од нешто ми е најповеќе страв кога возам тоа се моторите, особено скутеритекои во Велес ги има мал милион.

Пред да свртам обавезно уште оддалеку гледам во ретровизор да не некој мајмун кој што си го качил пичето на скутерот не зборува на телефон па не го приметил жигавецот што трепка па да се залепи во мене.

Иначе ако нешто во сообраќај ми иде на курац тоа се моторџиите што рикаат по градот.

Оди излези таму на авотпат па рикај колку сакаш, ако се курчиш ќе наполниш некој ендек и решен проблем а не да ги малтретираш луѓето по градот.

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10640
  • *** UNDERCOVER ***

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34484
  • Таков е животот... јебига
Така е Спортекс, се сложувам..

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • Пораки: 4305
  • К’мет
Ако од нешто ми е најповеќе страв кога возам тоа се моторите, особено скутеритекои во Велес ги има мал милион.

Пред да свртам обавезно уште оддалеку гледам во ретровизор да не некој мајмун кој што си го качил пичето на скутерот не зборува на телефон па не го приметил жигавецот што трепка па да се залепи во мене.

Иначе ако нешто во сообраќај ми иде на курац тоа се моторџиите што рикаат по градот.

Оди излези таму на авотпат па рикај колку сакаш, ако се курчиш ќе наполниш некој ендек и решен проблем а не да ги малтретираш луѓето по градот.
Таму во Велес па врие мотори .

Отсутен Dean

• Редовен
  • Пораки: 1340
и Охрид не е ништо подобро со скутериве, посебно кога возам со кангуто како што е товарно и нема пенџери позади, не можам да видам дали некој со скутер ми се пика отстрана, не за друго ќе одговарам како за човек

Присутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15155
  • Пудингот на шоферството
и Охрид не е ништо подобро со скутериве, посебно кога возам со кангуто како што е товарно и нема пенџери позади, не можам да видам дали некој со скутер ми се пика отстрана, не за друго ќе одговарам како за човек
затоа на товарните возила има поголеми ретровизори  ;)
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.
Abe druze stai si kameri od pozadi i gledaj na monitorce muka nema. Ja taka kamioni parkiram. Pesna e. 2 Kameri, quad i TFT 8-10" i problem resen sve gledas i denje i noke.

Отсутен D@ni

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 230
  • Citroen GS
Јас возам скутер не дека не сум правел гршки и дека не ме пцуеле по градов али оние што се зад волан не да не знаат почитуваат мотор во сообраќај се разбира со исклучоци али остатокот се како џелади  ;D ;D ;D ;D

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • Пораки: 4305
  • К’мет
Има некој со мотори стварно ништо не почитуваат , деца кој што им дале мотор и се курчат низ градот . Возат на средина а не се свесни дека попречуваат соовраќај , мислат кој знае колку иде тоа моторче , поминуваат на црвено , се бутаат на семафори меѓу коли во тесното .
Не е за секого мотор .