Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3963412 пати)

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"

интересни ми беа луѓето од страна и некои мои другари, чекаа да експлодира ко на филм :D

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15156
  • Пудингот на шоферството

интересни ми беа луѓето од страна и некои мои другари, чекаа да експлодира ко на филм :D
ептен смешно,мене дур ми гореше колата не ми беше смешно,а верувам ни на несреќниот сопственик на Мондеото
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Jove

• Сениор
  • Пораки: 3129

Со што го изгасија ?
Losers always whine about their best, winners go home and fuck the prom queen :)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34486
  • Таков е животот... јебига

Отсутен Jove

• Сениор
  • Пораки: 3129
Losers always whine about their best, winners go home and fuck the prom queen :)

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10640
  • *** UNDERCOVER ***
Aко му е осигурана колата, нема гајле... ама ако не е... све од џеп...

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"

Со што го изгасија ?
еден џандар заустави таксист и таксистов извади пп апарат 40 кила(поголем неам видено) и со тоа прскај прскај, ама не можеа хаубата да ја кренат и одоздола нешо пробуваа и нз шо бидна си отидов, иначе пожарната дојде после 15ина минути

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен DimitarMK

• Редовен
  • Пораки: 1979
Си ја слупа еден младич колата (Opel Astra H) на Разловечко Востание и тоа во комбе. Ја во кујна седам и само слушам чкрипење и 2-3 удари. Реков овој сјеба неколку коли ама среќа само комбето и колата беа, изгледа комбето ко што му вратило во рикверц овој засилен не гледал лево десно удирање во него го премести комбето и го турна до тротоарот. Резултат на колата, искривена хауба, искршен браник и маска, и сигурно уште некоја ситница одвнатре, а комбето дупка странично :). А менов само што ја зеде возачката пред 1 недела. Јес да беше грешка на комбето, ама овој со астрата да не брзаше толку ќе го видеше и ќе закочеше на време.. треба пазење како и да е!

Отсутен Bojan j

• Сениор
  • Пораки: 3063
Vcera eden drugar so kombe Peugeot (ne znam model,za 9 dusi e) sakajki da svrti levo (so zmigavec) i od pozadi nego od negova leva strana naletuvanje nekoj motorist so motor od 250kubika,bez kaciga...go mavnal vo kriloto nadvor,na kombevo nisto grebnatina edna, a toj letnal 15-20m...tatko mi otide tamu (zasto raboti so osiguruvanje sega) vika bez kaciga imal sreka sto ne udril so glava na nekoja ivica opasna, na mesto ke ostanel...cel bil izgreban,od glava do peti...a drugarov nisto,so pojas bil...budali motordzii :@:@:@ eve dodeka go pisuvam ova prosisa eden po partizanska :@

Отсутен Bojan j

• Сениор
  • Пораки: 3063
Исправка, се извинувам за фонтот не забележав дека ми е сменета подршката...и не е "vo kriloto nadvor" туку крилото напред :D

Отсутен DimitarMK

• Редовен
  • Пораки: 1979
Тоа е тоа што ме нервира кај повеќето ако може да се наречат моторџии. Ако незнаат да возат како што треба, нека идат на велосипедска патека. Ако е тој со мотор не значи дека треба да се пика измеѓу ленти, да претекнува како будала и од последен да иде прв на семафор. Како што се и колите сите си чекаат место на семафор така треба и со мотор, што ќе беше ако сите со коли се пикавме за да бидеме први?! Иако еден ден и самиот себеси се замислувам со мотор, вакви непочитувања неможам да ги сварам.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9532
more mnogu se rizicni u p.m. ke se pikne od kaj sto nema da go ocekuvas

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34486
  • Таков е животот... јебига
Тоа е тоа што ме нервира кај повеќето ако може да се наречат моторџии. Ако незнаат да возат како што треба, нека идат на велосипедска патека. Ако е тој со мотор не значи дека треба да се пика измеѓу ленти, да претекнува како будала и од последен да иде прв на семафор. Како што се и колите сите си чекаат место на семафор така треба и со мотор, што ќе беше ако сите со коли се пикавме за да бидеме први?! Иако еден ден и самиот себеси се замислувам со мотор, вакви непочитувања неможам да ги сварам.
+ 100000000000000000000000000000000000000000000000