Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3111052 пати)

Отсутен howitz

• Редовен
  • Пораки: 2273
Претпоставувам дека не е под 150.
За вкусови не се расправа, по нив се плука.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9031
Каков глуп наслов. Тоа што му носело корка леб му го зеде животот. Ебати овчарите, колата не му го зеде животот сама него алкохолот шо го испи и паметот да вози како шо возел

Отсутен howitz

• Редовен
  • Пораки: 2273
Курир па ти, што очекуваш.
За вкусови не се расправа, по нив се плука.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
Стварно глуп наслов..

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16724
  • Keep it 100

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16724
  • Keep it 100

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55019
  • Махер

Отсутен Prcot

• Сениор
  • Пораки: 3465
Вчера возам позади еден турски шлепер и наеднаш му текна да врти десно по еднонасочна улица која води во контра насока на автопат. Легнав на свирка, додека се освести што прави дојде до пола улица па се враќаше у рикверц.
Возеше по оваа улица
https://goo.gl/maps/gVWhncfuyWA2

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5834
Пред некое време сеа ми текна кога ја видов сликава, на местово јас спремен да идам лево како мерцедесот подоле на сликата само што ја бев малку поназад од него не толку напред, обично кога вртам погледнувам у ретровизор, со пуштен жмигавец јас за лево гледам во ретровизорот една будала улетана ја јача крнтијата да ме претица по ова 102 кај што пишува на сликата од стрит вју,  а јас само што не сум свртел, го гледам, подзастанав прикочив односно застанав скроз, ме поминува од лево и одеднаш лупа на кочница и лизга напред во обратната насока, не знам што му беше целта, а од таму иде Сканиа, застана на 5 метри од неа. Шоферот ја прател ситуацијата и застана на време од таму и дига раце и се крсти ;D Да не го видов во ретровизор и да тргнев да вртам ќе ме собереше.

https://www.google.com/maps/@42.0025784,21.4891554,3a,75y,68.82h,68.7t/data=!3m6!1e1!3m4!1sDehQDKbJC_fk--E8y36h0w!2e0!7i13312!8i6656

« Последно менување: 23 Јуни 2016, 11:25:32 am Allexxander »

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55019
  • Махер

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9031

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20680
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43792
  • Il Moderatore
^^
“Because he didn’t stick around, he ended up being charged with a host of motor vehicle infractions including having no licence, hit and run, and driving without due care.” he said. “He also completely ruined that garage and did additional damage to the vehicle. Whether insurance will cover any of that is highly doubtful.”

http://vancouversun.com/storyline/video-of-horrible-parking-job-helps-police-nab-suspected-hit-and-run-driver

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
Коа ќе пишат у оглас, жена ја возела...

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
ii odma ja pro davaa, na nekos sreken budalaa :D
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.