Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3110924 пати)

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
Секоја чест за тие русите. Си го ризикуваат животот за да воведат некаков ред.

друже.. русија е тоа.. си го ризикуваат животот се дур не им излезе некој од кола некој и ги испука... после тоа, се исплател ризикот?
тие се безр’бетници друже. немаат баш многу мозок очигледно. се кријат позади камера некоја, која демек ги штити од евентуално насилие, бидејки ке биде снимен нели... ке ги истресе и ке им ја земе камерата... ова вака на хауба ако ги качи, добро ке поминат... не малку пати сум гледал по нетов од руски хуморески преку скриени камери, каде што од никаде, без никаква најава дека ке се деси, типот вади пиштол и празни шаржер во “комедијанотот“ а и овие со тие глупости се комедијанти... кај нас фино го решија тоа.. ступчиња и ајт пријатно...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен karajann

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 375
Си имаат своја цел, и се трудат да ја постигнат. Во секој случај тој што ќе извади оружје губи.
Покрај бруката по телевизија, проблеми со полиција, којзнае со какви очи ке ги гледаат соработниците и пријателите.
« Последно менување: 30 Јуни 2016, 02:54:29 am karajann »

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7419
друже.. русија е тоа.. си го ризикуваат животот се дур не им излезе некој од кола некој и ги испука... после тоа, се исплател ризикот?
тие се безр’бетници друже. немаат баш многу мозок очигледно. се кријат позади камера некоја, која демек ги штити од евентуално насилие, бидејки ке биде снимен нели... ке ги истресе и ке им ја земе камерата... ова вака на хауба ако ги качи, добро ке поминат... не малку пати сум гледал по нетов од руски хуморески преку скриени камери, каде што од никаде, без никаква најава дека ке се деси, типот вади пиштол и празни шаржер во “комедијанотот“ а и овие со тие глупости се комедијанти... кај нас фино го решија тоа.. ступчиња и ајт пријатно...

Дечките имаат јасен и правилен став, и не одстапуваат од тоа. :) Ние да бевме барем 10%  како нив, многу подобро ќе се живееше тука. :)  Јас им се дивам, алал да им е. :)

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8152
  • Rural fuckin society - we live in!!!
Јас би го правел тоа во Кавадарци и околија но кој ќе ми даде мандат и имунитет за тоа???

Отсутен Luki Junior

• Сениор
  • Пораки: 5057
  • The Spartan General
Јас би го правел тоа во Кавадарци и околија но кој ќе ми даде мандат и имунитет за тоа???

Тој што купуваше гравитација. Ако не може он, не може ни Господ.  ;D
Fehlende Pferde Sterken sind mit Wahnsinn ersetzt.

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
Секоја чест за тие русите. Си го ризикуваат животот за да воведат некаков ред.

ЗНам што значи Русија од прва рака, нема играње со нив. Но Русија помина низ мрачна фаза на 'демократизација' во деведесеттите во која се изгубија многу општествени вредности. Земјата стана пошарена но луѓето полоши. Една група млади руси си го ризикуваат живото во обид да вратат дел од нормите во општеството. За возврат не добиаат ништо. Сосема се свесни за ризиците, знаат дека можат да го изгубат живото или тука на лице место или вечер пред зграда.
Можеш ли да ја сфатош таа несебична иницијатива за доброто на сите?

Дечките имаат јасен и правилен став, и не одстапуваат од тоа. :) Ние да бевме барем 10%  како нив, многу подобро ќе се живееше тука. :)  Јас им се дивам, алал да им е. :)
Точно така.

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34115
  • Таков е животот... јебига

И панцир маестро...

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8152
  • Rural fuckin society - we live in!!!
Не се пука тука бе, се тепа директ  ;D
Така да наместо панцир, вреќа слама во грбот  :D

Отсутен Дибидус

• Редовен
  • Пораки: 1758
  • Veritas Vos Liberabit
Ако алфите го имаат приведено а најверојатно се тие сто посто му го разубавиле денот по пат до болница.
Brains are awesome. I wish everybody had one.

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16724
  • Keep it 100

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55019
  • Махер

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43792
  • Il Moderatore

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен tjolie

• Редовен
  • Пораки: 1270
Да споделам една случка со непожелна среќа во несреќа. На одмор кај комшиите на Халкидики решивме со жената ке одеме до града наш Солуна на шопинг. И терам 90-100 на пат и кога од другата страна комбе претекнува друго комбе и кога наеднаш литна една штознам, летва/штица или што и да е на мојата лента, за дел од секундадата да не закочев и да завртев на другата лента, тај предмет метарипол на метар(нешто како маса 1.5м-1м) за малку да не удреше во шофершајбната. Кога литна спрема нас се замрзнав, не знаев што да направам закочив и гледав некако ако можам да ја одбегнам пошто летањето на таков предмет со брзина над 100 нема некое си определено движење, али како што реков, среќа во несреќа  се помина добро. Потоа на враќање после 5 саата видов сеуште стоеше во грмушките до патот што се, сигурно возачот не е ни свесен што се случило.