Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3180983 пати)

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20700
Ова самото паднало, пошто веројатно начуло од негде дека ќе ги делкаат и нив. Гарант си рекло, боље само да си попаѓам, него ли да ме сечат.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5839
Пичку матер, му ја смачкале тојоткава. Би требало да може да земе оштета... Ваљда... Дали од паркови и зеленило, дали од град скопје кијзнае. Али ако не викнал полиција и не направил записник нишо не праи...

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34157
  • Таков е животот... јебига
Ете му го Стефчо преку улица.

Отсутен Mercury

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 799
  • Т(д)ркач
Дрвото е паднато ради искинати корења

Отсутен Kikac

• Редовен
  • Пораки: 2734
  • Шалабајзер
Ако ви текнува на фичото у кисела вода, пред некоја година исто што му се случи, е на дедо ми, и од нигде не зема оштета, сите се правдаа не било на јавен паркинг паркирано незнам што, па дедо ми мораше да си крати од пензија да купи друго и да сече кровови 300 чуда да го среди...

Има надеж да ги тужи и општина карпош и паркови и зеленило, поради тоа што најверојатно се скратени корењата кога е местен бекатонот или слично, така да би можел да извади некое еуро
No turbo, no fun :)

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 14176
Ако ви текнува на фичото у кисела вода, пред некоја година исто што му се случи, е на дедо ми, и од нигде не зема оштета, сите се правдаа не било на јавен паркинг паркирано незнам што, па дедо ми мораше да си крати од пензија да купи друго и да сече кровови 300 чуда да го среди...

Има надеж да ги тужи и општина карпош и паркови и зеленило, поради тоа што најверојатно се скратени корењата кога е местен бекатонот или слично, така да би можел да извади некое еуро

Дека се работело за фичо...

Тојотова ќе лапни нешто, не останува без ништо.

Ова е тоталка. Искривена е цела шасија.

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14390
  • Пудингот на шоферството
Која тоталка бе...
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5839
Џабе и да му исплатат се, се губи кејф на колата. Иначе далеку е од тоталка ова. Каско да му е осигурана па нема да му проценат тоталка, а камоли вака...

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 14176
За мене е тоталка :D ;D

Отсутен Power to the people

• Сениор
  • Пораки: 6544
  • Медалист, Олимпијада за Сарказам Перу '98
Ако гледаме од посветлата страна сега можи и со сончев покрив да се надгради.

Отсутен stefanel984

• Редовен
  • Пораки: 1154
Да, од оние што се бунеа за секое дрво исечено без разлика дали е скапано и ризично по околината  ;)

Не трескај глупости........

Инаку за ова најкултурно, МВР записиник, и тужба до сопственикот на паркингот, дали е градски паркинг или општина Карпош.....а ако е осигурана осигурањето ќе си превземе....И вчера немаше во Скопје бар толку силен ветар за да падне дрво, ова е труло дрво.
Инаку пред 4-5 месеци Општина Центар на паркингот кај нејзините бараки и онај зад полициска станица Беко(на овој паркинг сум постојано), ги одстарни сите вакви трули, стари дрва.....

Отсутен Kikac

• Редовен
  • Пораки: 2734
  • Шалабајзер

Да, од оние што се бунеа за секое дрво исечено без разлика дали е скапано и ризично по околината  ;)

Не трескај глупости........

Инаку за ова најкултурно, МВР записиник, и тужба до сопственикот на паркингот, дали е градски паркинг или општина Карпош.....а ако е осигурана осигурањето ќе си превземе....И вчера немаше во Скопје бар толку силен ветар за да падне дрво, ова е труло дрво.
Инаку пред 4-5 месеци Општина Центар на паркингот кај нејзините бараки и онај зад полициска станица Беко(на овој паркинг сум постојано), ги одстарни сите вакви трули, стари дрва.....

Сега си идам од паркингов, не е труло, туку коренчињата беа 20/25 сантима долги, што очекуваш ти од тоа дрво да се држи по вчерашниот ветар
No turbo, no fun :)

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11754
  • Архитект

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
Замисли ментален склоп на чоек кој носи секира у кола ...

Отсутен Bokica

• Редовен
  • Пораки: 1482
Ауди има првенство на минување.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the back of the car. Horsepower is how fast you hit the wall and torque is how far you send the wall across the field once youve hit it.