Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3182174 пати)

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9108
од кај знаеш шо било дури стигнал до таму, може и не бил врзан. се бива.

јако се вози низ Скопје

Отсутен WorM

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 616
Претпоставувам дека чоеков починал додека возел па затоа и пунтото отишло у ограда...или возел брзо па забегал на прав пат и се удрил у ограда..како и да е, трагедија...

Отсутен BigBull

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 414
Претпоставувам дека чоеков починал додека возел па затоа и пунтото отишло у ограда...или возел брзо па забегал на прав пат и се удрил у ограда..како и да е, трагедија...
Според информациите од полицијата, утринава во 9 часот и 50 минути, најпрво дошло до судир на автомобил марка „фиат пунто“ и автомобил марка „цитроен“, двете возила со скопски регистерски таблички, по што „пунтото“ се забило во оградата на мостот и останало да виси над реката Вардар.

Отсутен WorM

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 616
Според информациите од полицијата, утринава во 9 часот и 50 минути, најпрво дошло до судир на автомобил марка „фиат пунто“ и автомобил марка „цитроен“, двете возила со скопски регистерски таблички, по што „пунтото“ се забило во оградата на мостот и останало да виси над реката Вардар.

Ондак лоша претпоставка :)

Отсутен AUDI

• Редовен
  • Пораки: 2209
Drink Russian, Drive German, Wear Italian, Kiss French, be MACEDONIAN!!!

Отсутен skorpion

• Редовен
  • Пораки: 2215
  • Burn the tires, not your soul!!!

Ондак лоша претпоставка :)

јас како што прочитав слушнав, имал срцев удар и затоа сообракајката и ударот во оградата, 61 годишен.
Jedno upozorenje!
Kad prelazite ulicu, uvek gledajte u automobile a ne u semafor!
Semafori retko kad udare čoveka.

Отсутен n1kola

• Сениор
  • Пораки: 6927
  • French diamond
Какви шутраци фаќаат волан во рака... пред некој сат се паркирам паралелно помеѓу две коли, значи ме береше комотно и имаше простор помеѓу мене и тие пред и зад мене по скоро 1 метро и си седам в кола да допушам цигара, едно време иди еден дечко врви покрај мене и влегва во колата пред мене, враќа еднаш рикверц и се лепи пријателот скрос до мене, се мислам дали да свирам или не, ама застана на сантиметри од мене и си викам аа мајката добар овај, оди напред, врти тркалата и пак на рикверц за да излези на второ, враќа враќа и бум во мене едно време  :-X Ебати шоферо и устата си реков, таман го пофалив се акна во мене  ;D Среќа нема ништо кај мене, за кај него не ме ни истересира, видовме немам штета, се извини 3-4 пати и се вратив јас поназад за секој случај за да излези  :D

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
не е шутрак,се дешава,не е ништо страшно,ете мене пред некој ден ме удри автобус во рикверц и не ни примети
му свирнав искочив од кола,вика друже те поткачив !?
викам малце нема гајле само таблицата малце ја поткриви и си продуживме

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
elegancija u dvizenje, zena u stikla u DZip ing...  sigurno ne pominale na skali ovie dobro...

sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
Аман бе? Оти подлегнал на повредите? Не изгледа толку сериозен ударот.

Оти не бил врзан.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29794
    • CARclub.mk
Имаш некаков доказ, или онака?

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7067
  • хаУс мајстор
Oooo Вики се врaтилa :)

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5839

... Амана бее цццц  :-\  :-\
« Последно менување: 13 Март 2016, 14:13:44 pm Allexxander »

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34157
  • Таков е животот... јебига
Денес нова сообраќајка, Ауди А4 и Тико. На тикото оштетен задниот браник а Аудито партали направена предницата :)