Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3422143 пати)

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
vo pravo si e coekot , edna godina da ne odime kaj dusmanite grcija... davidis kako se menva drustvenopolitickata situacijaa :D
ama aj druze dzontra objasniim na vie skopjancista  :-*
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
Пун си ми со гнев деновиве Џонтра :)

Многу јасно :) од што сум многу задоволен од државава и народов.

Присутен nikola_bb

• Сениор
  • Пораки: 5203
Пффф куче, јас имам видено КОЊ на сред автопат значи повторувам КОЊ :D

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
Јас имав блиска средба со теле на  Скопје- Велес пред наплатната рампа. Ич не беше забавно со 150-60 да го видиш телето позади криивина, на сред автопат.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен AUDI

• Редовен
  • Пораки: 2242
Јас имав една мала средба со коза која резултираше со скршен држач на десен фар,длапка на хауба,пукната предна пластика.Козата буквално рипна пред кола а возев со околу 40кмч.
Drink Russian, Drive German, Wear Italian, Kiss French, be MACEDONIAN!!!

Отсутен Marakana

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 886
Stoka gledam sekoj den, covek ne sum videl odamna.
Коме је суђено да буде јебан, том гаће саме падају

Присутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16757
  • Keep it 100

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Passat B8
voa jugofcivee vistinska opasnostt

Вечерва во скопската населба Карпош 4, на улицата Невеска во близина на основното училиште Петар Поп Арсов се случила вистинска драма откако еден автомобил удрил во друг и настанала експлозија.
Околу 22 часот, автомобил „Југо“ се забил во автомобил „Ауди“ по што настанала експлозија и автомобилите се запалиле.

Несреќата настанала најверојатно поради дефект на Југото кое започнало да испушта плин, по што девојката која го управувала, веднаш го напуштила возилото. Југото удрило во друг автомобил марка „Ауди“ по што настанала експлозија и двата автомобили се запалиле.

http://www.dokaz.mk/eksplozija-na-dve-vozila-gi-krena-na-noze-zhitelite-na-karposh-4/

Отсутен hrn

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 530
Претпоставува „атестиран“ бил плинскиот уред на југово ;D и сеа за обештетување како? ;D

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 8948
  • Пичлеме

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Passat B8
tragite se soFpagaatt... samo so zenava so daljinskoto nesto zaebalaa :D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
Сигурни се дека цуцлава не се учукала претходно? Да оштетила бензински и плински доводи, па бензинот се запалил па го запалил плинот. Пошто плинот не може да се запали од температура, му треба искра или оган.

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 8948
  • Пичлеме
Да бе, исто ко на Рамбо 1, со камионо ко ќе и влези на бензиската... ;D
(знам шо е муабето, ама јака ми беше сцената демек мава во бензиски...)

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
Сигурни се дека цуцлава не се учукала претходно? Да оштетила бензински и плински доводи, па бензинот се запалил па го запалил плинот. Пошто плинот не може да се запали од температура, му треба искра или оган.

доводот за гориво и бензин и плин му е точно над каблите

Отсутен Kikac

• Редовен
  • Пораки: 2735
  • Шалабајзер
Незнам во која тема да пишам па тука...

Значи коа се иде према Јордан Мијалков од семафорите пред Водњанска ПОСЛЕ пешачкиот многу се лизга особено навечер, неколку вечери по ред ме излизгува машки, до пукање контри на волан, па претпазливо ако се движите во подоцнежните вечери натаму

Хинт: тука

No turbo, no fun :)