Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3422733 пати)

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11811
  • Архитект
Па и Нуме има лименка, службена.
:)

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5728
 ;D ;D ;D da peugeot 107  :P
ama ima i kohones  ;D ;D ;D  ;)
« Последно менување: 28 Јануари 2016, 09:49:15 am NUME »

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Polonez службен?

Отсутен Marakana

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 886
Maler neviden. Pred edno dve tri nedeli vozev pozadi kamion i letna kamce (rizla sto ne ja cistat krv im ebam) i recka na sofersajbna milimetar dva. Aj si vikam jebiga desava se, ama denes na vracanje nakaj Skopje (avtopat od veles) si picam jas taka oko 180 i naednas bam... dali nekoj insekt, dali govedo sto me pomina ne znam , ama u sekunda se smrzav koga slusnav udar.
Eve go rezultatot

http://imgur.com/a/4esNQ
Коме је суђено да буде јебан, том гаће саме падају

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30074
    • CARclub.mk
Можеби би можело да се среди ова.

Имам една многу ситна зуцка на шофершајбна, и прашав во Еуроимпекс дали може да се среди - одговорот беше дека сè што е помало од паричка од 2 денари би требало да може да се среди.

Отсутен Marakana

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 886
Pa tuka e nekade so golemina ,oko denarka dve, ke ja pratam denovive ako pocne da se siri ke baram care. Inaku imam uste edna (treta) so godini si stoi taka. Ke vidime, vo sekoj slucaj ova za evroimpex ne go znaev, prvo na pamet mi padna edel i novus. Thanks
Коме је суђено да буде јебан, том гаће саме падају

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
Немој толку брзо да возиш.

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8218
  • Rural fuckin society - we live in!!!
Вчера зелен МАН камион возеше некое такво срање и додека стигнав позади него се разлетаа камења, едвај ги одбегнав, го претекнав, свири пусти, џабе брате...

Церадите собрани како за на паркинг.
Стока си е стока.

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Кога се враќав од работа гледам сообраќајка на влез на улицата кај што живеам, полиција, брза помош...

Се десило... паркираниов си се уклучил на улица и за 10 метри свртел лево (нешто што најмногу ме нервира и стално пцујам кога ќе видам некој таков) ама веројатно додека пушти жмигавец (дали и пуштил) тој од позади тргнал да го претица и го фрлил во соседниот двор. :)

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14720
  • Пудингот на шоферството
Вчера зелен МАН камион возеше некое такво срање и додека стигнав позади него се разлетаа камења, едвај ги одбегнав, го претекнав, свири пусти, џабе брате...

Церадите собрани како за на паркинг.
Стока си е стока.
Пошо имам возено кипери да ви објаснам дека ретко кој ги затвора церадите убаво и од самото веење од ветерот прска камчиња,а и да е убаво затворена сигурно има ситни камчиња останато покрај неа или на опашката од приколката кои паѓаат,затоа претпазливо и на растојание...

п.с Мене пред недела дена ми ја пукна шофершајвната еден на претицување тука во Скандинавијата,значи и тука се дешава истото,да не ве лажат коммунистине дека тука било незнам како. ;D
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
Кога се враќав од работа гледам сообраќајка на влез на улицата кај што живеам, полиција, брза помош...

Се десило... паркираниов си се уклучил на улица и за 10 метри свртел лево (нешто што најмногу ме нервира и стално пцујам кога ќе видам некој таков) ама веројатно додека пушти жмигавец (дали и пуштил) тој од позади тргнал да го претица и го фрлил во соседниот двор. :)

Шо се десило уствари?!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Додека вртел лево, овој го претицал и го плеснал доста јако од страната кај возачот. Од ударот колата беше фрлена во соседниот двор.

Отсутен Vlatzki

• Редовен
  • Пораки: 2069
Така мене еден со бело југо ќе ме прегазеше у 2006-2007 у основно кога бев, една жена застана на пешачки за да ме пропушти, и поминувам полека слушам некој ја јача колата и гледам десно, овој со југово се фати да ја претица жената што ме пропушта и да не го видов ќе ме собереше. И типот застанува и крева раце у стилу „кај идеш бе ??“. Свашта.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
ОП СТОП! ПРВ БИРАМ КОЛА!!!

(Мммм... црвената за мене!) :)

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.