Чим биле три ленти не е толку страшно, ако имало кола во средната требало одма да забави и да се повлече десно ама толку ни е културата.
А бе ти арно предлагаш ама типот возеше како обид за убиство! И нема кој што да бара во трета-спротивна лента, можам за брза помош само да разберам иако сепак ризикуваат да убијат повеќе луѓе од што ќе спасат со тој потег!
Ама во непрегледна кривина можеш и касно да ги видиш, треба и они да имаат малку памет.
А зошто они да имаат памет? Они имаат полициски светла. Ако те наденат и изумрат жена ти и децата после ќе ти наштимаат еден случај македонски и ти да скапиш у затвор.
Stvarno ne ki kapiram vakvite muabeti. Ne bidnalo nisto nema nikakva potreba da kolnes ko zena.
Ти не знаеш кого возев јас во кола! Не мора да капираш.
Па чим бил со ротации и брзал на интервенција сигурно нема да вози по правила и прописи туку ќе прави егзибиции, утре брза помош или полиција за тебе ќе брза недај боже па и тогаш ли ќе ги колнеш што брзале да стигнат кај тебе. Јас кога гледам такви субјекти одма застанувам и давам предност без многу да филозофирам.
Што ќар ако ме дотепа мене и уште 5 други???
Немав можност да му дадам предност, нит да размислам. Имав само можност да забавам доволно за да се протне стоката, што и направив.
@pirat drugar da opisese ti sto tocno se slucilo... toa bajagi bliska sredba nikoj nete razbra sto bi da kazes...
Слегувам од Плетвар према Кавадарци и последно каде што се стеснува од 3 на 2 ленти, десно си вози кола нагоре, друга кола во лента за претекнување - претекнува нагоре, полицисково ме гледа дека идам и во мојата (за него трета-спротивна лента) излегува да ги претекнува другите две коли кои се претекнуваат, кај шо не му е место. И јас си кочам колку шо држи чевлата...
Stvarno ne ki kapiram vakvite muabeti. Ne bidnalo nisto nema nikakva potreba da kolnes ko zena.
Znaci tebe ako proba nekoj da te ograbi,ama ne ispadne nisto.nema potreba od kolnenje?
Благодарам. Немам потреба од колнење ама немам можност да го заколам па се изразив, не ни помислив дека е колнење. Ама сепак се надевав дека некој ќе потврди оти бар до горе умреле идиотите.
Тој шо претицал не пробал да го удри пират намерно па не му успеало. Тој шо сакал да те ограби имал цел, умисла. Има разлика
Башка полиција, башка ротациони. И ја сметам дека нема потреба од толку клетви и анатеми.
Mnogu retko,mozda pomalce od 1% soobrakjajki se namerno. Sakas da kazes deka ako nema steta I povredeni,soobrakjajni prekrsoci ne treba da se sankcioniraat?
Ова беше несватливо-ретардиран потег. Не се опишува дрскоста и непромисленоста. Може само да се каже - обид за убиство.