Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3416853 пати)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Ахахаххахахахахахахаххахааахабабххахахаххххххахахаххаххахаххахааххахаааххааххахахахххх!!!!!!!!!!!!!!!!! Нааааааајбоље име на акција! Замислувам на вести веќе како иде! :) :) :) :) :) :)

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 8945
  • Пичлеме
Од сеа кога се преминува улица, гледаш лево, десно и ГОРЕ. Почнаа да летаат бе :)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
Ауди... и неговиот возач

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер

Присутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30070
    • CARclub.mk

Отсутен smole

• Сениор
  • Пораки: 3134

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16755
  • Keep it 100
Другар му ја реши работата  ;D

Присутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
    • CARclub.mk
Ух.. Стварно неам коментар. Шосторе..

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20800
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Присутен zlatkoa

• Сениор
  • Пораки: 3298
Ништо страшно. Со полир паста ќе излезе. Флекички површински.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20800
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Lazarus

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 536
  • drive it like you stole it!

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9226
ова од вчера во Кисела вода, ептен бербат се направиле има и еден загинат

http://tocka.com.mk/1/179343/strasna-soobrakajka-vo-kisela-voda-uste-edno-lice-zagina-na-skopskite-ulici

по сликиве ми личи како ладава да влегла преку 2 полни ленти да врти и комбево ја удрило, ама така само изгледа а како било појма немам

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
Вчерa вo гужвaтa кaј Мaврoвкa oтприликa 16.30 јaс вo среднa лентa стoјaм сo притиснaтa нoжнa и oдеднaш приличнo силен тресoк oдзaди. Oткaчувaм пoјaс, излегувaм нaзaд, гoлф 3 ме учукaл нaзaд деснo вo брaникoт. Излегувa тoј, гледaм немa штетa кaј мене oсвен пaр гребaници, кaј негo левиoт фaр вo пaрчињa. Пoдaвaм рaкa, дoбaр ли си дoбaр, ми викa сaкaш ли зaписник, му велaм немa пoтребa немaм штетa, се пoздрaвивме и си oтидoвме.

Присутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
    • CARclub.mk
Заборавив да ја пишам дешавкава..

Пред 2-3 дена, возам по Партизанска кон Центар во лева лента. Пред мене вози Пежо 407. Одеднаш, меѓу два пешачки, тој со Пежото почнува нагло да кочи, позади него нагло закочив јас.

Излегува човеков од кола и се дере. Урла. Си викам кујзнае што се деси. Заобиколив полека, спремен да застанам да помогнам ако нешто сериозно се десило.

Дете претрчувало преку Партизанска, преку жардињерите. Додека трчал преку жардињерата, изгледа се сопнал и падна директ на лева лента на партизанска, човеков му закочи на метар пред глава. Кога сконтав што се случило, мене ми се пресекоа нозе, не па на човекот во Пежото.