Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3962677 пати)

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7684
  • Хорска Секција
Вчера кога се враќав од Охрид накај Скопје имаше сообраќајка пред Гостивар. 3 саати дремевме во колона со километри. Едното возило беше Астра Класик 1, се глеаше од зади. Другото не се познаваше што е. Директен судир - партали, велат 2 загинати...
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • Пораки: 4305
  • К’мет
Вчера кога се враќав од Охрид накај Скопје имаше сообраќајка пред Гостивар. 3 саати дремевме во колона со километри. Едното возило беше Астра Класик 1, се глеаше од зади. Другото не се познаваше што е. Директен судир - партали, велат 2 загинати...
Слушнав нешто на вести , директен судар . Нека им е лесна земја .

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15156
  • Пудингот на шоферството
http://www.tocka.com.mk/index12.php?ID=50198
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Jove

• Сениор
  • Пораки: 3129
Астрата  ја довлечкаа тука во комшии денеска,другото возило е фиат пунто!  :'(
Losers always whine about their best, winners go home and fuck the prom queen :)

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7684
  • Хорска Секција
На што личи астрата од напред?
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен Jove

• Сениор
  • Пораки: 3129
На ништо..левата страна ја нема до шофершајбната,десната страна  и така и така
Losers always whine about their best, winners go home and fuck the prom queen :)

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
синојка околу 3 и пол пред влада се запали форд мондео мк2 и убаво си погоре, дечките згрешија што кренаа хауба па ја затворија и ојде јабана, се испозапали цела кола, џабе со апаратите на хауба прскаа, снимив нешо па ако го стаам на интернет ќе го постирам тука видеото.

Отсутен Ivcho 16v

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 68
  • German Style Z16XE inside!
синојка околу 3 и пол пред влада се запали форд мондео мк2 и убаво си погоре, дечките згрешија што кренаа хауба па ја затворија и ојде јабана, се испозапали цела кола, џабе со апаратите на хауба прскаа, снимив нешо па ако го стаам на интернет ќе го постирам тука видеото.
Истото Мондео го видов кај МНТ на семафорите, му свирев да застане дека чуреше ко да има пушница под хауба али типот изгледа не ме свати и си продужи. Незнам дали не примети толкав чад или беше под дејство на алкохол.

Отсутен Schmitt

• Редовен
  • Пораки: 1818
Never drive faster than your Angels can fly.

Отсутен skorpion

• Редовен
  • Пораки: 2215
  • Burn the tires, not your soul!!!
колку ми е жал за аутовоооо, уф глупи шофери, треба мене да ми ја дадат :) ама да сменат воланот од онаа страна :)
Jedno upozorenje!
Kad prelazite ulicu, uvek gledajte u automobile a ne u semafor!
Semafori retko kad udare čoveka.

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • К’мет
колку ми е жал за аутовоооо, уф глупи шофери, треба мене да ми ја дадат :) ама да сменат воланот од онаа страна :)
Па треба тебе да ти ја дадат , ама да не го преебеш картерот скап е за оваа кола ;D ;D ;D
Стварно жално за колата инаку .. ;D
btw : Морав картерот да го спомнам пак .  :D
« Последно менување: 20 Септември 2011, 00:45:57 am DareBmw »

Отсутен skorpion

• Редовен
  • Пораки: 2215
  • Burn the tires, not your soul!!!
Ќе го заварам јас не се секирај за тоа, оти гледам многу се грижиш. и може ле барем на една тема да не ме следиш да не ме КОНТРАШ :):) поздрав
Jedno upozorenje!
Kad prelazite ulicu, uvek gledajte u automobile a ne u semafor!
Semafori retko kad udare čoveka.

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • К’мет
Ќе го заварам јас не се секирај за тоа, оти гледам многу се грижиш. и може ле барем на една тема да не ме следиш да не ме КОНТРАШ :):) поздрав
може може само ти кажи ;D ;D ;D

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9532
sabajlevo vidov 206-ka mislam bese vo debarmaalo smackana napred, izgleda vcera vecerta se zalepile direkt na raskrsnicata posle Jukebox

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10640
  • *** UNDERCOVER ***

Кими, стави го видеото, или ако сакаш прати ми го на скајп...