kipanje od aFtobus
https://www.facebook.com/video.php?v=730814113700172
клипов ме потсети да пишам... денес видов дрифтање со автобус во живо... да ,сум гледал трткања некои американциве што ги прават и со камиони и автобуси, ама во живо да го видиш, страшно изгледа... застана кај боро пред гаража, се симнаа 2-ца, и тргање типов, пун леви, пуна гас, прво се расчаде низ ауспухот, пошто нели, дизеЉ, ама одма после тоа зашкрипеа сите гуми задни, го сврте автобусот во 2,5 ленти и назат по булеварот, па му излизга задниот дел на негово десно, па контра на воланот, го исправи малку, па пак му излизга малку на лево и исправи, па тек тогаш прешалта во следна брзина (можда и автоматик е незнавм) а гаста не ја пушти... значи да ми кажеше некој дека со патнички автобус (малку поубав беше овој, меѓуградски е очигледно, можда и меѓународен) може да се направи таков дрифт т.е. шлајф со старт од место, ке му се смеев... истото тоа јас и со комбето тука го правам, и со бмв-то сум го правел, ама дефинитивно не очекував тоа да го видам од аутобус... башка што факинг машина има тоа чудо за да може така држи шлајфување на ОНОЛКАВИ 4 погонски задни гуми околу 5-6 секунди...
да знаев ке го снимав... наредниве денови ако го видам да доаѓа тука, палам мобилниот и снимам... тука имаше 2-3ца пријатели и јас заедно со се боро, сите комплет со подотворени усти останавме...