Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3418144 пати)

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16756
  • Keep it 100
When the teacher takes you to the principal's office

Присутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20803
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
Пред некој саат на улица Ѓорче Петров се спукаа 2 голфа, на едниот возачката врата му беше кај ручката за мењач. До пред 20 минути уште имаше полиција на увид.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7067
  • хаУс мајстор
Што че се добие кога ќе се мавнат Голф 1 и Голф 6 предница со предница?
-Тоа па тоа ;D

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16756
  • Keep it 100

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?

Моронот со „џипот“ не беше под стотка пред да почне да кочи. А другиот морон прво закочи, после почна да врти (од погрешна лента) и тек тогаш упали жмигавец. Доволно ќе беше кој било од овие двајца да вози според пропис и ова немаше да се деси. Ама и двајцата „паметни“.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
kipanje od aFtobus

https://www.facebook.com/video.php?v=730814113700172
клипов ме потсети да пишам... денес видов дрифтање со автобус во живо... да ,сум гледал трткања некои американциве што ги прават и со камиони и автобуси, ама во живо да го видиш, страшно изгледа... застана кај боро пред гаража, се симнаа 2-ца, и тргање типов, пун леви, пуна гас, прво се расчаде  низ ауспухот, пошто нели, дизеЉ, ама одма после тоа зашкрипеа сите гуми задни, го сврте автобусот во 2,5 ленти и назат по булеварот, па му излизга задниот дел на негово десно, па контра на воланот, го исправи малку, па пак му излизга малку на лево и исправи, па тек тогаш прешалта во следна брзина (можда и автоматик е незнавм) а гаста не ја пушти...  значи да ми кажеше некој дека со патнички автобус (малку поубав беше овој, меѓуградски е очигледно, можда и меѓународен) може да се направи таков дрифт т.е. шлајф со старт од место, ке му се смеев... истото тоа јас и со комбето тука го правам, и со бмв-то сум го правел, ама дефинитивно не очекував тоа да го видам од аутобус... башка што факинг машина има тоа чудо за да може така држи шлајфување на ОНОЛКАВИ 4 погонски задни гуми околу 5-6 секунди...

да знаев ке го снимав... наредниве денови ако го видам да доаѓа тука, палам мобилниот и снимам... тука имаше 2-3ца пријатели и јас заедно со се боро, сите комплет со подотворени усти останавме...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14717
  • Пудингот на шоферството
Avtobusite posebno ovie so vozat na otvoreni relacii imaat pogonski gumi so predna sara (toa ne e bas predna ama taka nekako idi,mnogu od niv), a tie koi imaat klasicni pogonski ne se so dlaboka sara radi bucava...Mada kakvi I da bile ima dovolno sila da go izdrifta koga se iskluceni site sistemi...
Kaj mene Skanijata so prikolka, ama prazen da mu natepam gas do daska I 50 da vozam ke pocni da slajfova...
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
незнам брат... ама страшно изгледаше во моментот... 4 онолкави гуми кога почнаа да пиштат, башка гледаш цел автобус дрифта по булевар... не е кола, не е ни комбе, ами автобус цел... бах... сега ми е смешно... му се брзаше на типот, пуна гас и отиде... :)

башка колку што исфрли црни канцерогени материи во воздухот за тој краток период, пошто и надоле по булеварот додека идеше очигледно на пуна гас го држеше, чади ли чади... железара толку не исфрла за исто време...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557

Присутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Погледнуваш лево-десно и ако не иде кола си поминуваш улица. Не е тешко.

Освен ако сакаш да загинеш. Па Дарвин да се погрижи за идните поколенија да погледнуваат.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
Добро е, застана!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14717
  • Пудингот на шоферството
Samo so edniot si go zede pod nego.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D