Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3419789 пати)

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7477
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
Кога го акнал тој од позади, колата се забила во столбот од семафорот и се извртела, а тој незз како бил наместен.

Али не е битно, кога се има луѓе се се прави.

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20212
За вакви ствари постои внатрешна контрола. Патем на расрсницата меѓу Аеродром и Ново Лисиче имаше сообраќајка. Од бул. Србија кај што се врти на бул. Јане Сандански. Имаше полиција.

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7513
Колегава го удрија стоејќи на семафор од позади со голема брзина, фраерот врски си имал и направиле како тој да стоел на семафор во негова корист.
Колегава среќа преживеал па сега му плаќа оштета на говедото.

Ете како ни функционира државата!

Еден и мене му ували ситна сообраќајка....

Мора камери да ставиме за да не го јадеме ни криви ни должни.

Оштетата ќе може да ја искористи само да си купи штаки, или евентуално инвалидска количка. :)

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Во долно лисиче пред малку црвено Fiat Tipo Granturismo се имаше умотано околу дрво/бандера.
Пред тоа имаше некое удесче во Аеродром, на семафорите кај фонтаните после Веро.

Што е со луѓево не знам..

Присутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 14711
Во долно лисиче пред малку црвено Fiat Tipo Granturismo се имаше умотано околу дрво/бандера.
Пред тоа имаше некое удесче во Аеродром, на семафорите кај фонтаните после Веро.

К-кхм...снег во Скопје? Не ти е позната приказната?!

Има некој mode на кој се приклучуваат возачите во Скопје кога ќе падне првиот снег.

Demolition Derby.

Отсутен nikola_bb

• Сениор
  • Пораки: 5202
 да да и пак се изненадени македонија пат биле излезени арно ама еве 2 саати веќе на партизанска(една од главните сообраќајници) нема поминато нивно возило. СРАМОТА

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20212

Отсутен Vasil

• Сениор
  • Пораки: 3759

К-кхм...снег во Скопје? Не ти е позната приказната?!

Има некој mode на кој се приклучуваат возачите во Скопје кога ќе падне првиот снег.

Demolition Derby.

Уште немаше снег тогаш. Дури сега почнува интересното.

Отсутен nikola_bb

• Сениор
  • Пораки: 5202
ручни рад :D главен критериум на тендер кога е најниска цена вака ќе е

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14719
  • Пудингот на шоферството
да да и пак се изненадени македонија пат биле излезени арно ама еве 2 саати веќе на партизанска(една од главните сообраќајници) нема поминато нивно возило. СРАМОТА
A kolku sneg ima navrnato?
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Присутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 14711
3-4cm ...кај да е ќе биде 5...е тогаш ќе биде жустро.

Отсутен Rakun4e

• Легенда
  • Пораки: 9200
  • Аstra la vista baby !
Драми ;D

Бремена жена во автомобил заглавена на патот Охрид -Кичево кај превојот Пресека

...-Патот кај Пресека е затворен и е непрооден поради тоа што автомобил Застава 101 со прикола која има летни гуми го има заглавено патот , а поради тоа дошло до заглавување и на камионот на Македонија пат.Сообраќајот е во прекин, но Македонија пат го пушти другиот камион натоварен со песок да го одглави првиот камион и да го пробие патот, рекоа од Центарот за управување со кризи.

http://novatv.mk/index.php?p=1&navig=8&cat=22&vest=19112

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Ја незнам само кој кур бараат со кола по вакво време, не им помага ни US пат а камоли Македонија пат..

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
Во вакви моменти војската треба одма да делува и да се реши брзо и ефикасно проблемот.