Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3423500 пати)

Присутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14721
  • Пудингот на шоферството
Ne bidi budala mislis mi se davaa 4000 za prepolaganje.Zastanav nemase nikoj I odma trgnav se se odvivase brzo a nemase za so da me padnat pa se fatija za toa.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Присутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16758
  • Keep it 100

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
Каде виде семафор?
Не мислев на конкретниот случај туку општо на велосипедистите како суштества што не разликуваат зелена и црвена боја :D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Каде виде семафор?
Не мислев на конкретниот случај туку општо на велосипедистите како суштества што не разликуваат зелена и црвена боја :D

Присутен MecheTo

• Легенда
Ete od kade mu bila idejata na Van Dam za reklamata so Vplvo. :D

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7514
Ќе си го видам тилот кога некој од вас ќе застане СКРОС на STOP. 

Мене за ова ме бутнаа на полагање. Немаше никој кај што се уклучував, ама мораш да застанеш.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
Каде виде семафор?

Thank you Sir, for helping me make my point.

Присутен MecheTo

• Легенда
Ќе си го видам тилот кога некој од вас ќе застане СКРОС на STOP. 

Мене за ова ме бутнаа на полагање. Немаше никој кај што се уклучував, ама мораш да застанеш.
Moras da zastanes amanemora sa dremis kako ukocen 20minuti...zastanvas nema nikoj I gas

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Банза ќе ти ѕвонев за малце, ми отвори еден врата среќа избегнав, сељачиште.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
Јас како му отворив врата на еден пред Чилин пред ден-два.... ќе го спружев директ у ДМ. Среќа негова, застана на време. Му се извинив на дечкото ама уште ми е криво.  BTW, кога заобиколуваш возило, држи се на растојание, не вози на 15цм од паркираните коли. Без разлика на вредноста на обештетувањето, може во инвалидска количка да останеш ;)

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Ама инвалидската количкаа после со ковани VOSSEN фелни.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
Тешко богами, кога си има тротоар за возење, што мајка бара на коловоз. Може ја ќе си добиев нови восен за алфичето ;)

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Namerno biram ulici bez velosipedska pateka. Kaj chillin na pr nema velosipedska pateka pa se vozi po ulica.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
Нека ве удираат, еден сет восен за вас, за мене бар еден бандаж да остане ;D
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Filip_90

• Редовен
  • Пораки: 1839
  • VW Golf 5 1.9 TDI
Пред некој ден на Илинденска (кај Мида) имаше забиено веспа во десната предна врата на една кола. Изгледа овој со колата застанал да се симне сопатникот, а  веспата сакала да го заобиколи од десната страна ;D