Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3419315 пати)

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5728
Ete od kade mu bila idejata na Van Dam za reklamata so Vplvo. :D

а бе многу ми е чудно ова на повеке видеа сум приметил, при сообракајна несрека-судар, а бе лугево не кочат човече. си идат колите по инерција, зарем не треба да стиснеш кочница да се укопас, да дупнес патос ?!?

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
„Мртов коњ“ позната фраза ти е?

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5728

Отсутен Влатко К.

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 446
Јас исто паднав на СТОП знак првио пат ко полагав за Б.
Немаше коли нигде, ме однесоа на кружен тек, гледам нема никој, си продолжив, после ми рекоа дека не сум ни ставил во прва, а правилото кое го кажуваат инструкторите е: застани, смени од втора во лер, после пак во прва па тргни, тогаш нема да те паднат, јас се праев паметен. Инаку, застанувам на СТОП знак, сега веќе како возач.

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16756
  • Keep it 100

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
го истовари тенкот хахахаха...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
Од овакви најмногу се плашам

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
Леле говедово со точакот....

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
Класика е ова и кај нас.

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16756
  • Keep it 100
Од 1:20 па натаму

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Кааааакво говедо.... Не ми се верува.... ГОВЕДО. Да го фатиш да го размачкаш на сред аутопат. Стока

Отсутен vlatko.klp

• Сениор
  • Пораки: 6579
Дебил невиден. Руска работа...ова возачов на камионов сигурно нешто му влегол во лента или не го пропуштил возачот т.е. фраерот арно ама си го изеде на крај 102.5%. Другпат нека кочи уште појако   :D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Слично нешто ми се случи пред месец-два на Скопје-Тетово, возилото кое го возев имаше систем за автоматско кочење и се активираше системот при 130кмч и го успори моето возило. Зошто примети дека тој пред мене нагло кочи. А јас бев задолжен за псуењето.
Кааааакво говедо.... Не ми се верува.... ГОВЕДО. Да го фатиш да го размачкаш на сред аутопат. Стока
Да такви чувства навираат.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Дебил невиден. Руска работа...ова возачов на камионов сигурно нешто му влегол во лента или не го пропуштил возачот т.е. фраерот арно ама си го изеде на крај 102.5%. Другпат нека кочи уште појако   :D

Камионот мораше да сврти на левата лента зошто пред него имаше прометна лента од друга насока која се приклучува. Тоест не мораше но беше примерен потег. Ако камионот влече приколка значи е долг и ќе го блокира приклучокот. А тоа гомното со џипот апсолутно немаше потреба да направи инцидент. Требаше само да намали и да го пропушти камионот.

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7067
  • хаУс мајстор
Во Ѓорче на 4ти јули стумбан црвен Матиз и мавнати 2 коли,како успеале незнам.....