Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3169231 пати)

Отсутен Kozanostra

• Редовен
  • Пораки: 1902
  • Opel Astra 2.0 DI
Ова со автопатот Скопје Велес дека оделе коли во спротивна насока стана актуелно со некој прилог или така нешто на тв,до душа вакви муабети имало и наназат ама сега нешто е пак актуелно.Ако е стварно ова навистина може да дојде до незамисливи последици и треба да се постават полицијски патроли 24/7h .Инаку кога си идам од Ск  секогаш возам по левата лента,ќе морам да сменам  :) лента ..... Колку што знам министер од првата влада со Ново ауди А6 има загинато овде на овој патен правец кога се судри со КФОР возило кое по грешка доаѓаше од спротивен правец....... :(

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
Ахам, "по грешка", туку да не идеме ОТ. Него, сите што ќе видат треба да пријават во полиција и фино лепо да се пушта патрола таму почесто и ќе се реши проблемот, само мислам дека пред некое време слушнав дека џандарите немале гориво за колите, е сеа дали беше за Велес или за друг град, не знам.

Отсутен mmm121

• Сениор
  • Пораки: 3799
  • Ford Focus MKI 1.6 & MKII 1.4
Познати македонци, жртви во сообраќајни несреки

http://republika.mk/?p=58951

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
Пуста судбина.

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5839
Па се удриле доле у автокоманда, на истата таа раскрсница(лево железара право фабриката)... Мондео и Рејнџ Ровер. На рејнџот десната страна, вратите бајаги оштетени.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34146
  • Таков е животот... јебига

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16733
  • Keep it 100
Трчала теткава по автобусот да не и кидне па да чека 15 минути за друг. На 50 метра од тука има пешачки, што мајка барала баш тука да поминува.

BTW

Not a valid youtube URL

Отсутен achtung

• Сениор
со 200 на саат

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
Ovie se sudrile :)

U prometnoj nesreći u Berlinu prije par dana u sudaru s malenim Smartom stradao je potpuno novi Ferrari 458 Speciale. S obzirom na činjenicu da je predviđena tek mala proizvodna serija ovog Ferrarija sa 605 KS koliko postiže njegov V8 motor (najveća specifična snaga od 135 konja po litri obujma po čemu je učinkovitiji od V12 motora koji pokreću modele Enzo ili LaFerrari) pravo je čudo kako je jedan već razbijen. Detalji sudara nisu poznati, no nagađa se da je Smart vjerojatno prošao kroz crveno svjetlo na semaforu kada ga je pri velikoj brzini pogodio crveni 458 Speciale. Sudar je bio toliko snažan da se maleni Smart prevrnuo nekoliko puta prije nego li je završio na travnjaku, pri čemu je dvoje ljudi pretrpjelo tjelesne ozljede i završilo u bolnici.

(Foto: Polizeireporter Th. Schröder)

sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
Смартот го отворале со

Отсутен achtung

• Сениор
па кога ке погледнеш подобро смартот си го одработил своето и повеќе од доволно за разлика од оштетувањето на ферарито.

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
Ме мрзи да гуглам, смартот делува истумбан од промајата ферарито што ја направило. Предната зона на Ферарито е празна, очекувано да нема ништо останато напред.