Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3169224 пати)

Отсутен acekovac

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 199
da mercedesot vizuelno bese prilicno osteten mada mislam deka masinata ne e cepnata ili ne e ostetena mnogu
inace dvajca pesaci pribrale
brzata pomos stigna so e najbitno ali na policajcite im trebase mnogu vreme da stignat, 3-4 saati stoeja kolite
kancelariite ni gledaat natamu, na pocetokot mi bese glupo da slikam a posle i skros zaboraviv

Отсутен smole

• Сениор
  • Пораки: 3082
Од 10 форумаши никој не му текна да направи една слика.

Ја сликав кога поминав ама само задниот дел на Шкодата го имам фатено, трет бев на семафорот кога се пушти

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
гледајте од 1:35, пуста судбина тој во аудито на место, 100% виновник мајмунот со голф 3ката

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55048
  • Махер

Отсутен Kikac

• Редовен
  • Пораки: 2734
  • Шалабајзер
АХАХАХАХХАХАХХАХАХАХ дени друже си ме изнасмеал со ова :)

(Y)
No turbo, no fun :)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55048
  • Махер

Погоди кој пол е човекот на возачкото седиште?

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16733
  • Keep it 100

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
каде е сега полицијава да превземе мерки... на сите мк портали стои ова со точна локација каде се наоѓаат и каде возат... што кој кур чекаат да превземат нешто? треба ли да погине некој прво?
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16733
  • Keep it 100
Треба да пуштат две оклопни возила да возат по автопат и чим видат како вози некој во обратна насока директ у него. Чим не им е мил животот нека ги спасат од него, пред да му го одземат на некој невин.

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
Штета што не налетале руле-љубителиве на два натоварени шлепера како се претекнуваат.
Фиц, јас се пријавувам за шофер на едно оклопен транспортер за возење. Ем имам искуство.

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
Дебилна работа, на овие доживотно одзимање на возачка без можност за повторно полагање, 1000 евра казна и 3 до 6 месеци затвори.
Околу надлежните, па џандарите си дремат по бензински или кафичи и ќе искочат 2 пати за викенди да стопираат, ќе испоказнат све живо и диво у рок од саат време и си завршиле работа.

Отсутен smole

• Сениор
  • Пораки: 3082
Абе само ќотек за ваква стока од народ.

Отсутен godofspeed

• Редовен
  • Пораки: 2845
.......ццццц
до каде стигна светот.....
Многу гледаат youtube и после свашта пробуваат

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7340
Интересно, кога ке напишете Руски Рулет Велес Скопје, излегуваат повеќе резултати со наслов:
- Нема руски рулет на Скопје-Велес.

Верувам дека доколку имаше, досега барем ке имавме информации тука од членови на форумов.