Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
cickovo od kaj se najde da nastrada... (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: Rakun4e на 09 Декември 2013, 17:48:53 pmЦитат: Принц на 09 Декември 2013, 16:33:38 pmВчера некој по 3 пат ми го потчукна Пасатот, али опет се покажа дека Пасатот е јак . Сребрен Голф 4 ме удри одпозади во браникот и си го скрши десниот фар судејќи по срчите, дур излегов од дома избега. Пасатот само неколку гребаници и еден тон боја има Ке видам низ маало деновиве кој вози рели по улициве..Ацетонче и ке излези бојата Инаку не знам колку јак удар позади треба за да се скрши браник на пасат. Другарче го удрија позади со А4ка. А4ката партал, браник хауба, фарови, ладњаци, Пасатот само грепнат браникот. Со ацетон нема да се оштети бојата на пасатот во случајов?
Цитат: Принц на 09 Декември 2013, 16:33:38 pmВчера некој по 3 пат ми го потчукна Пасатот, али опет се покажа дека Пасатот е јак . Сребрен Голф 4 ме удри одпозади во браникот и си го скрши десниот фар судејќи по срчите, дур излегов од дома избега. Пасатот само неколку гребаници и еден тон боја има Ке видам низ маало деновиве кој вози рели по улициве..Ацетонче и ке излези бојата Инаку не знам колку јак удар позади треба за да се скрши браник на пасат. Другарче го удрија позади со А4ка. А4ката партал, браник хауба, фарови, ладњаци, Пасатот само грепнат браникот.
Вчера некој по 3 пат ми го потчукна Пасатот, али опет се покажа дека Пасатот е јак . Сребрен Голф 4 ме удри одпозади во браникот и си го скрши десниот фар судејќи по срчите, дур излегов од дома избега. Пасатот само неколку гребаници и еден тон боја има Ке видам низ маало деновиве кој вози рели по улициве..
Цитат: RedEco на 10 Декември 2013, 01:05:55 amcickovo od kaj se najde da nastrada... (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Излезе од паркираната кола од десно...
Сега уште да го испечат и ваков за божиќ, таман му е наместен на Фаланга да го онадува.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Edit: Според информациите што ги најдов, се случило некаде во Бразил. Колата е Chevrolet Montana (нешто као Корса пикап). Возачот излетал од пат и е во критична состојба.