многу сообрајќаки имаше периодов, ама тоа ти е све живо и диво излезено да шета, а многу од нив се занесуваат и како да нема сообраќајки. мене на враќање од охрид една постара жена со ц1 можеше многу гадно да ме испоебе пошто госпожата сакаше да си претица на угорница према стража ама немаше сила и ме успори мене а од горе идеше кола па морав да кочам зашто едвај она се протна, за мене немаше место. и после си викам боже господе со кој памет оваа се курчи и уште после тоа не ми дава да ја претицам, 2 ленти за нагоре она вози на средина. па после ај нека нема сообраќајки коа има секакви луѓе во сообраќај. исто така на 3-4 пати бев сведок кога поради не давање сигнал(жмигавец) за престројување за влакно беше избегнат судар. луѓево си мислат само нивни е патот и дека само они возат по него, гледање у ретровизор и давање сигнализација, никако!
Moра и за другите да пазиш, тоа ти е. А и ти пази како возиш, брзо идеш за со толку мало количе, јас не би идел толку со кола од таа големина.
не возам брзо, ниту пак колата е којзнае колку брза, а и знам дека стабилноста не и е јака страна, само на автопат се издував, на право каде што немаше гужва. на стража и остали кривулести планински патишта не се курчам си возам пристојно