Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3191904 пати)

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29810
    • CARclub.mk
Се приклучувам кон желбите за брзо опоравување! Држ' се друже, ќе пројде!

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34166
  • Таков е животот... јебига
да ама пред суд не, за него ке следи казна за брзо возење и ништо повеќе со тоа што ке му биде обештетена штетата и плус ако сака ќе си бара пари за повредите

Каква казна бе. Тмау е 60 дозволено. Ќе јаде кривична пријава за предизвикување општа опасност и за предизвикување несреќа и загрозување а живот. Ако се спаси од затвор на коњ е.

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 9998
Им посакувам што побрзо оздравување на дечките, и со што помалку последици.
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.
синоќа еден наш член поточно оги88 доживеал сообраќјна несреќа (како совозач) и тоа реалтивно страшна. излегувале од насгас со бмв, и некој тип залетан со 120 лупање директ во нив, па тумбање на нивната кола од ударот... замисли да изместиш од место бмв, да го поместиш околу 6 метри и да го истумбаш... парчиња. не прашав за колата пошто реално не ми ни текна да прашам, веројатно нема ништо више од таа кола, а оги88 е со гипс на нога и набиена рака, лежи моментално, слабо подвижен. да биле во некоја послаба кола најверојатно немаше сега тука да го пишуваме. нека оздрави побрзо... коли се купуваат, здравје не...

:o zal mi e sto se slucilo. Gospod i golem i Ogi sakam sto pobrzo da zakrepne. Kola se kupuva zdravje ne.

Отсутен Боби Л.

• Редовен
  • Пораки: 1273
  • I live my life a quarter mile at a time...
Побрзо оздравување друже :)
https://www.youtube.com/watch?v=-Lc9QZqITc4
Брзината не е опасна,туку будалата шo седи зад воланот :)

Отсутен МулевР

• Редовен
  • Пораки: 1386
  • Велешанче
Побрзо оздравување  :)
Project car: Opel Kadett C
Daily 1: Opel Corsa E
Daily 2: Yugo Koral 1.1i

Отсутен FilipM

• Сениор
  • Пораки: 3999
  • Turbo
Најлошото поминало, со помин!
I’m so mean, I make medicine sick

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55054
  • Махер
Само да се осигурани и да избркаат осигурање асално и за кола и за луѓето.

да ама пред суд не, за него ке следи казна за брзо возење и ништо повеќе со тоа што ке му биде обештетена штетата и плус ако сака ќе си бара пари за повредите

Каква казна бе. Тмау е 60 дозволено. Ќе јаде кривична пријава за предизвикување општа опасност и за предизвикување несреќа и загрозување а живот. Ако се спаси од затвор на коњ е.
Овој па, овој па...

Отсутен Prof. Greenthumb

• Сениор
  • Пораки: 4013
  • MadaFunker
Со помин само нека е и побрзо оздравување.
New blood of old school

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.
So pomin neka e. Pobrzo da se zakrepne Ogi.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
Поздрав Оги све најбоље..

Отсутен n1kola

• Сениор
  • Пораки: 6936
  • French diamond
Пред малце еден со Ауди мислам дека ја научи на ФилипВ лекцијата за добри задни гуми... и мене ме потсети да ги ставам RainExpert назад.

Надвор е подврнато, патот влажен и неверојатно лизгав.  Дечкото најнормално си влезе во кривината со 40-50 км/х и одеднаш се најде свртен обратно од кај што идеше... се слуша силно лупање на сите тркала кои удрија и го преминаја тротоарот странично, среќа немаше никој околу него.  

Отсутен FiLo

• Сениор
  • Пораки: 6688
4 коли удрени на огњан прица после шапмионче, прееска во 19:00 беа таму, сега предмалку пак поминав од таму, уште беа.

Отсутен martin_bt

• Редовен
  • Пораки: 2512
  • Дете Битолчанче
Пред малце еден со Ауди мислам дека ја научи на ФилипВ лекцијата за добри задни гуми... и мене ме потсети да ги ставам RainExpert назад.

Надвор е подврнато, патот влажен и неверојатно лизгав.  Дечкото најнормално си влезе во кривината со 40-50 км/х и одеднаш се најде свртен обратно од кај што идеше... се слуша силно лупање на сите тркала кои удрија и го преминаја тротоарот странично, среќа немаше никој околу него. 

ова кривината на индустриски пред вулканизерот така ?

многу гадна кривина, а и самиот асвалт е многу мазен ...
Што вредат коњските сили ако зад воланот седи магаре ... ? ;D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34166
  • Таков е животот... јебига
Само да се осигурани и да избркаат осигурање асално и за кола и за луѓето.

Овој па, овој па...

@ Deni: :D

Море малце е затвор. Едно добро тепање, колење, ебење, горење, центрифугирање, тегнење на екстремитетите, пак горење, пак ебење, мачкање со катран, мачкање со пердуви, пак горење и ебење уште едно на крај. Па да види дали уште еднаш ќе вози 61 во град.
.
.
.
И после пак горење.