Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
4 коли удрени на огњан прица после шапмионче, прееска во 19:00 беа таму, сега предмалку пак поминав од таму, уште беа.
Пред малце еден со Ауди мислам дека ја научи на ФилипВ лекцијата за добри задни гуми... и мене ме потсети да ги ставам RainExpert назад.Надвор е подврнато, патот влажен и неверојатно лизгав. Дечкото најнормално си влезе во кривината со 40-50 км/х и одеднаш се најде свртен обратно од кај што идеше... се слуша силно лупање на сите тркала кои удрија и го преминаја тротоарот странично, среќа немаше никој околу него.
Цитат: n1kola на 19 Ноември 2013, 20:36:52 pmПред малце еден со Ауди мислам дека ја научи на ФилипВ лекцијата за добри задни гуми... и мене ме потсети да ги ставам RainExpert назад.Надвор е подврнато, патот влажен и неверојатно лизгав. Дечкото најнормално си влезе во кривината со 40-50 км/х и одеднаш се најде свртен обратно од кај што идеше... се слуша силно лупање на сите тркала кои удрија и го преминаја тротоарот странично, среќа немаше никој околу него. Ако назад ти се добри гумите,а напред никакви ке ти избега предниот дел,исти к***ц различно паковање.Не е толку лоша кривина за со толку мала брзина да се излупа толку.Или возел побрзо(мое мислење) или па тој воопшто немал гуми.
Вртам денес полукружно на Партизанска кај Лептокарија. Тоа бојата со која ги исцртале зебрите толку се лизга што кривината не ја фатив ни со 10 на час. Значи какви кретени....