Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3189589 пати)

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
заборави да го закопаш и одкопаш...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
4 коли удрени на огњан прица после шапмионче, прееска во 19:00 беа таму, сега предмалку пак поминав од таму, уште беа.

Сакал некој да се убаци на S-от, непрегледно и толку треба..

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14398
  • Пудингот на шоферството
Пред малце еден со Ауди мислам дека ја научи на ФилипВ лекцијата за добри задни гуми... и мене ме потсети да ги ставам RainExpert назад.
Надвор е подврнато, патот влажен и неверојатно лизгав.  Дечкото најнормално си влезе во кривината со 40-50 км/х и одеднаш се најде свртен обратно од кај што идеше... се слуша силно лупање на сите тркала кои удрија и го преминаја тротоарот странично, среќа немаше никој околу него. 
Ако назад ти се добри гумите,а напред никакви ке ти избега предниот дел,исти к***ц различно паковање.Не е толку лоша кривина за со толку мала брзина да се излупа толку.Или возел побрзо(мое мислење) или па тој воопшто немал гуми.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен FiLo

• Сениор
  • Пораки: 6688

Отсутен martin_bt

• Редовен
  • Пораки: 2512
  • Дете Битолчанче
Пред малце еден со Ауди мислам дека ја научи на ФилипВ лекцијата за добри задни гуми... и мене ме потсети да ги ставам RainExpert назад.
Надвор е подврнато, патот влажен и неверојатно лизгав.  Дечкото најнормално си влезе во кривината со 40-50 км/х и одеднаш се најде свртен обратно од кај што идеше... се слуша силно лупање на сите тркала кои удрија и го преминаја тротоарот странично, среќа немаше никој околу него. 
Ако назад ти се добри гумите,а напред никакви ке ти избега предниот дел,исти к***ц различно паковање.Не е толку лоша кривина за со толку мала брзина да се излупа толку.Или возел побрзо(мое мислење) или па тој воопшто немал гуми.

Јас со пикапот од Боем ке му одев за малку на посета на тие од стовариштето на истата кривина ;D
Што вредат коњските сили ако зад воланот седи магаре ... ? ;D

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14398
  • Пудингот на шоферството
Ама сигурно не си возел 50км/х.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен martin_bt

• Редовен
  • Пораки: 2512
  • Дете Битолчанче
искрено толку негде возев, ама пикапот има 2 лубејнци зимски гуми, луфта леле мори мајко, тогаш беше така топличко тие зализгаја јас малку поагресивно свртив и зализга така малку ... ништо страшно ;D
Што вредат коњските сили ако зад воланот седи магаре ... ? ;D

Отсутен n1kola

• Сениор
  • Пораки: 6936
  • French diamond
Незнам денес дали осетивте, ама патот беше санка.. долго време немав осетно толку да лизга. Уште при првото кочење како секогаш, на исто место, денес се пуште абс от, изгледа го погодив тој момент ни суво ни водено.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34166
  • Таков е животот... јебига
Вртам денес полукружно на Партизанска кај Лептокарија. Тоа бојата со која ги исцртале зебрите толку се лизга што кривината не ја фатив ни со 10 на час. Значи какви кретени....

Отсутен velkov

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 637
Вртам денес полукружно на Партизанска кај Лептокарија. Тоа бојата со која ги исцртале зебрите толку се лизга што кривината не ја фатив ни со 10 на час. Значи какви кретени....

јас приметив свират (шкрипат) гумите кога минеш по фарбаното

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34166
  • Таков е животот... јебига
Тоа на суво. А на малку влажно се лизгаат како мраз ебаго. Кој беше тој смотан сообраќаен инженер кој го дозволи тоа.

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17612
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
Кај Воена болница раскрсницата? Јакичко им е, со ваљачиња фарбаа црвени и бели линии :D

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
kakvali ujdurma imaat napraveno za da ne se brisat liniive, kese iskrsime na niv sega...
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557

Отсутен Rakun4e

• Легенда
  • Пораки: 9197
  • Аstra la vista baby !

После не било до бојата, туку јас брзо сум возел...
Абе ај...