Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Ете прост и едноставен пример на она кое јас го тврдам: Колку повеќе се доближуваш до брзината на светлината, автомобилските колизии тежат кон 0.
Цитат: Deni на 13 Октомври 2013, 21:23:06 pmЕте прост и едноставен пример на она кое јас го тврдам: Колку повеќе се доближуваш до брзината на светлината, автомобилските колизии тежат кон 0.колку повеќе ги надминуваш ограничувањата, инелиганцијата позади воланот тежи кон 0.
Цитат: filipv на 13 Октомври 2013, 21:29:27 pmЦитат: Deni на 13 Октомври 2013, 21:23:06 pmЕте прост и едноставен пример на она кое јас го тврдам: Колку повеќе се доближуваш до брзината на светлината, автомобилските колизии тежат кон 0.колку повеќе ги надминуваш ограничувањата, инелиганцијата позади воланот тежи кон 0.Не знаев дека ти возиш толку многу над ограничувањата.
http://www.kurir.mk/makedonija/vesti/133402-Nova-teska-soobrakajka-devet-lica-povredeni-dve-se-borat-za-zivotСликата е од сообраќајка која беше пред месец два на Стража,комбајн Тојота,досега уште немам сретнато...Оф мори мила мајко.Дај бе да го спамираме некако ова курир,толку неписмени лица на едно место или не маетар квадратен нема ни во градинка.
Во сообраќајката учествувале комбајн, (запирка) возило „тојота" со скопски регистарски ознаки и „рено меган" со кочански таблички.
Абе во Петокот сабајлето на Плетвар било масакр?
Sakam da izjavam javna blagodarnica do site koj sto zastanaa da ni pomognat pred Pletvar koga ni se sluci nezgodata , koga dojdovme vo direkten sudar so vozilo marka Skoda koe izgubi pravec na vozenje i od ednata strana pocna da se vrti i udri vo nas ,a nie bevme vo slep kamionceto koe e premnogu unisteno , no za zal i mnogu delovi od oldtajmer kolite se unisteni . Najgolema blagodarnost do klubot Retro Life Skopje koj sto ni pomognaa so slepanje za Skopje , posebna blagodarnost za nekoi decki od Opel Club koj sto isto taka zastanaa da pomognat i uste mnogu drugi ucesnici koj sto odea nakaj manifestacijata , iako so mnogu teskotii i drugi raboti vozilata sepak stignaa na manifestacijata . Golema blagodarnost do oragnizatorot Kire koj sto mnogu mi pomogna vo vrska so vozilata da bidat zgrizeni i bitolskiot klub Retro Freaks na celo so Aleksandar Gagacev . Oragnizacijata bese na visoko nivo i se nadevam na uste pogolema oragnizacija narednata godina . Eve i da vidite del od slikite od soobrakajkata . Pozdrav na site i vi blagodaram uste na site koi sto mi se najdoa vo presret . Klub Maki-Sport Skopje(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)