Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3849255 пати)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер
Ете прост и едноставен пример на она кое јас го тврдам: Колку повеќе се доближуваш до брзината на светлината, автомобилските колизии тежат кон 0.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44958
  • Il Moderatore
Секако, по примерот на момците од БМВ-то, колизиите со планетарни објекти (куќа во Марс, магацин во Кисела Вода) тежнеат кон ∞
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
Ете прост и едноставен пример на она кое јас го тврдам: Колку повеќе се доближуваш до брзината на светлината, автомобилските колизии тежат кон 0.

колку повеќе ги надминуваш ограничувањата, инелиганцијата позади воланот тежи кон 0.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер

колку повеќе ги надминуваш ограничувањата, инелиганцијата позади воланот тежи кон 0.
Не знаев дека ти возиш толку многу над ограничувањата. :)

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?

Не знаев дека ти возиш толку многу над ограничувањата. :)

неее, мене не ми е тоа од возењето, ја таков сум роден јбг

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15122
  • Пудингот на шоферството
http://www.kurir.mk/makedonija/vesti/133402-Nova-teska-soobrakajka-devet-lica-povredeni-dve-se-borat-za-zivot

Сликата е од сообраќајка која беше пред месец два на Стража,комбајн Тојота,досега уште немам сретнато...Оф мори мила мајко.Дај бе да го спамираме некако ова курир,толку неписмени лица на едно место или не маетар квадратен нема ни во градинка.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Dodo

• Бемвекријачко Пе*ерче
  • Редовен
  • Пораки: 2827
Кога сме веќе на тема KURIR :D :D :D

Отсутен Martin06

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 252
Тука ја имаше некој ставено сликата со тиграта розева од гв ?
Рамните патишта се за брзите коли, кривините се за брзите возачи !!!

http://imageshack.us/photo/my-images/707/opelastragpixelforum.jpg/

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Не му е ништо, така се учи.

Само среќа не поминал некој улетан од горе со кола..

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
Знам, како мачка е ;)

Отсутен Rakun4e

• Легенда
  • Пораки: 9200
  • Аstra la vista baby !
http://www.kurir.mk/makedonija/vesti/133402-Nova-teska-soobrakajka-devet-lica-povredeni-dve-se-borat-za-zivot

Сликата е од сообраќајка која беше пред месец два на Стража,комбајн Тојота,досега уште немам сретнато...Оф мори мила мајко.Дај бе да го спамираме некако ова курир,толку неписмени лица на едно место или не маетар квадратен нема ни во градинка.

Мече гледај убо бе:

Цитат
Во сообраќајката учествувале комбајн, (запирка) возило „тојота" со скопски регистарски ознаки и „рено меган" со кочански таблички.

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7788
Можеби мечката не е во право за ова, ама овие Курир се куп дебили, како типичен пример за продадени души, и лесно манипулативни кретени...

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига
Абе во Петокот сабајлето на Плетвар било масакр?

Отсутен DasAuto.

• Сениор
  • Пораки: 4594
  • ~ Full of soul ~
Абе во Петокот сабајлето на Плетвар било масакр?
Еве дел....за жал

Sakam da izjavam javna blagodarnica do site koj sto zastanaa da ni pomognat pred Pletvar koga ni se sluci nezgodata , koga dojdovme vo direkten sudar so vozilo marka Skoda koe izgubi pravec na vozenje i od ednata strana pocna da se vrti i udri vo nas ,a nie bevme vo slep kamionceto koe e premnogu unisteno , no za zal i mnogu delovi od oldtajmer kolite se unisteni . Najgolema blagodarnost do klubot Retro Life Skopje koj sto ni pomognaa so slepanje za Skopje , posebna blagodarnost za nekoi decki od Opel Club koj sto isto taka zastanaa da pomognat i uste mnogu drugi ucesnici koj sto odea nakaj manifestacijata , iako so mnogu teskotii i drugi raboti vozilata sepak stignaa na manifestacijata . Golema blagodarnost do oragnizatorot Kire koj sto mnogu mi pomogna vo vrska so vozilata da bidat zgrizeni i bitolskiot klub Retro Freaks na celo so Aleksandar Gagacev . Oragnizacijata bese na visoko nivo i se nadevam na uste pogolema oragnizacija narednata godina . Eve i da vidite del od slikite od soobrakajkata . Pozdrav na site i vi blagodaram uste na site koi sto mi se najdoa vo presret . Klub Maki-Sport Skopje

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
↯↯ Don't try to follow me ↯↯

http://www.youtube.com/watch?v=b_v5fPI-DUw