Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3850767 пати)

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5850
200  km/h возел!

« Последно менување: 11 Октомври 2013, 16:22:08 pm Allexxander »

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
А од кај е доказот па дека возеле 200?

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5850
Абе тоа се првите претпоставки од истрагата, не е уште сигурно ама приближно толку ќе да е... гледајки ја колава, пепел, парчиња на сите страни.

Отсутен BokiCactusic

• Сениор
  • Пораки: 3852
  • Боинг 747
Си има пресметки за се немора да знали дека е 200 км / ч како и да е по возилото брзината на движење сигурно не била 60 км/ч.

Уште нема детали од увидот сеуште само шпекулаии се. Уште нема резултати од докторите да се установи дали возачот бил под дејство на алхохол.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30617
    • CARclub.mk
Колата е на два дела (или три, ако го броиме и кровот) разделена од ударот или ја сечеле за да ги извадат телата?

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44958
  • Il Moderatore
Не морале да ја сечат... 
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен kalimero

• Редовен
  • Пораки: 1900
Жално и тажно.

Едниот ми беше колега, делевме канцеларија, многу,многу фер и добар момак.

Слава им.

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9214
лесна им земја,има кој да каже колку и како возеле,затоа да чекаме

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
    • CARclub.mk
„Момците сакале да свртат по патот кој се двои лево кон Тутунски Комбинат и поради голема брзина не успеале да ја фатат кривината и почнале да удараат во бетонските ступчиња покрај патот ја поткачиле и бандерата и се забиле во зградата на Пазарен Инспекторат. Процените се дека автомобилот БМВ серија 5 од поновата генерација, во кој се наоѓале момците се движел со над 150 километри на час во моментот кога се обиделе да ја фатат кривината.“

„Медиум“

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Охооо да беше само тоа..

Кога го прочитав текстов, отворив и други текстови што ги објавувале. Можам да кажам дека овој е дури одличен во споредба со другите. :)

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
    • CARclub.mk
Исто, исто..

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.
Dzabe ABS sistemi i red drugi gluposti. sega 5 zivoti zgasnaa. Treba da se stavi red ednas zasekogas.
Krajno vreme e osiguritelnite kompanii da rabotat kako na zapad i da se digne premijata za mladi lica i jaki vozila i da stane basnoslovno golema.
Zalosno e vaka i sekoja godina se zgolemuva brojot na soobrakjajki so zrtvi.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44958
  • Il Moderatore
Бугар, лупаш. Овие се луѓе со 28-9 години. Не се дечурлаана и премиите немаат врска со ова што се десило утринава.
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9214
покрај ова,денес на плетвар
-сообраќајка напраила шлеп службата што го носеше тополиното во прилеп со шкода
-истумбано,на пунто изгледаше
-белата астра ф гси со сиви бандажи,според мене најубавата астра во македонијава летна во провалија заедно со се дрвото
-и уште нешто имаше ама не ми текнува