Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3849731 пати)

Отсутен BokiCactusic

• Сениор
  • Пораки: 3852
  • Боинг 747

Отсутен edonos

• Сениор
  • Пораки: 3557
Стварно не ми е јасно како го направил ова..
People should not fear their government.The goverment should fear its people.

Отсутен google

• Редовен
  • Пораки: 2396
Jas ne tresam zeleni, ubavo go znam Borce i ne e covek koj azdisuva... A za iskustvo deka ima ogromno jas ne tvrdam, tvrdat kamionite i kompanijata sto ja ima za transport...

I ova e posledno sto go pisuvam, stvarno ne mi se prae muabet ali me nerviraat spelulaciite...

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15122
  • Пудингот на шоферството
Голема трагедија упм.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44958
  • Il Moderatore
Можно е при таа голема брзина да постоела некоја препрека - друго возило на пат или слично, кое пробале да го избегнат, or something...... ама дефинитивно ја претерале со брзината... Нека имал искуство колку сака (не знам што баш значи тоа да имаш искуство?), ама одговорност немал ич! со 5 луѓе во кола, 200 не се вози во град...
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен google

• Редовен
  • Пораки: 2396
Da vozel 200 ke udrese samo direkt vo gorniot dzid so prednica....

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11156
  • Ќybriт Pro Max
Неофицијано: никој од 5-те немал БМВ

ova pa kakva glupost e...na Borce ova mu bese najslabata kola plus deckoto ima iskustvo kolku pola i poveke od forumov vkupno, i jas seuste nemozam da svatam sto se desilo...

nemam sto da kazam, site bea deca na mesto, kako mozese vakvo nesto da se sluci ne mi e jasno...

Neka pocivaat vo mir...  :'(

Затоа пишав неофицијално.
Колега од работа истрча затоа што му биле другари. Он го спомна тоа и дека биле на момачко. Се е тоа шпекулација.

Нека почиваат во мир :(

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Многумина имаат загинато на Јужен Булевар, углавном пешаци..

Овде капак на се било ударот со кров во објектов кој и не ми изгледа дека претрпел толку стравичен удар.

Отсутен BokiCactusic

• Сениор
  • Пораки: 3852
  • Боинг 747
Веќе ова е десено сега само може да шпекулираме што било и како било. И нај искусниот вожач може да направи грешка а и може гума да има пукнато се може да е.
Како и да е голема трагедија за нивните семејства.

Отсутен nikola_bb

• Сениор
  • Пораки: 5382
Сеа тоа е тоа, назад нема. Лесна им земја, а сите други што успеале да го видат ова нека им биде опомена за последиците од брзо возење, правење други работи дур се вози како на пример зборење на телефон, тргање на вниманието и тоа и за дел од секунда дека носи огромни последици(ова не значи дека дечкиве го правеле тоа, но често ги забележувам ситуацииве низ сообраќајов)

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
Сеа тоа е тоа, назад нема. Лесна им земја, а сите други што успеале да го видат ова нека им биде опомена за последиците од брзо возење, правење други работи дур се вози како на пример зборење на телефон, тргање на вниманието и тоа и за дел од секунда дека носи огромни последици(ова не значи дека дечкиве го правеле тоа, но често ги забележувам ситуацииве низ сообраќајов)

За дел од форумашите, овие прости релации се - за жал - виша математика: тешки за сфаќање и прифаќање.

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15122
  • Пудингот на шоферството
Многумина имаат загинато на Јужен Булевар, углавном пешаци..

Овде капак на се било ударот со кров во објектов кој и не ми изгледа дека претрпел толку стравичен удар.
А ти очекуваш кола да сруши 30-40см бетон?Тоа тенк не го руши не па кола.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер
Bas taka. Nikako ne smee da se ottrgnuva vnimanieto od patot, osobeno koga se vozi brzo.

Отсутен Vasil

• Сениор
  • Пораки: 3759
Исто така, никако не смее да се вози толку брзо, особено кога се вози низ град.

Отсутен Баги

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 794
Еве @google пошо ги браниш ајде изјасни се по повод дешавкава...  Значи сум пробал со 100кмх на истово место и не е  толку страшно....  Ете викаш искуство имал... Искуството значи да возиш над 150 во град ??????????.???