Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3859484 пати)

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
Богами, у Куманово ги пипаат, и тоа саглам... од портир до началник... кој како ке влезе во тоа тоа собата за "испрашување" го тепа...

Многу убаво. После кога ни даваат негативни извештаи за состојба со човекови права, тогаш најчевска, сорос, том круз и масоните ни се криви.

Ебате тоа сељачааната неписмена ебате!

Еднаш го праевме муабетот за каиши во автобус..

Aиии, што ги здена вака? Воз? Шлепер?

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
Впрочем, зошто нема појаси во туристичките автобуси?

А за пипањето, кој си заслужил ако му е. Преку Тасета од сорос и остала платеничка багра. Пендрек и за нив, па нека ги бранат. Нека оди Најчевска во Abu Ghraib и Guantanamo. Или не постојат тие центри? Еве само мало потсетување за почитувачите на човекови права, што прават главните кога не ослободуваат народи од диктатори и не помагаат терористи во борба за човекови права http://en.wikipedia.org/wiki/Abu_Ghraib_torture_and_prisoner_abuse
« Последно менување: 20 Август 2013, 09:46:02 am ARMEX »

Отсутен filipv

• Легенда
  • и сега?
А за пипањето, кој си заслужил ако му е.

А кој ќе одреди дали заслужил или не? Портирот и началникот?

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616

Отсутен Bardako

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 212
Еднаш го праевме муабетот за каиши во автобус..

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
  :o
Впрочем, зошто нема појаси во туристичките автобуси?
Во повеќето има ... ама никој не ги гледа а камоли да ги користи .....

Отсутен filipv

• Легенда
  • и сега?

Отсутен kire95

• Редовен
  • Пораки: 2123
За ваквиве одма на бесилка ке те утепа ни крив ни должен
Not a valid youtube URL

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7609
Во 90% од случаите, моторџиите што гинат НЕ се виновни. Еве ваков некој идиот ќе ти се погоди и ќе ти стави крај на животот. Не знам зашто не му се врати назад, да го прекрши од ќотек.

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7791
Синоќа удрив куче со мотор, среќа возев околу 40, а кучето беше помало, па само го потфрлив...
Се уште се чудам како успеав да го додржам моторот, и да не се искршам целиот...
Среќа што го удрив на крај...

А за пипањето, кој си заслужил ако му е.

А кој ќе одреди дали заслужил или не? Портирот и началникот?

За лопови не треба да има милост... Нека ги убијат од ќотек...
Скоро никогаш не тепаат некој кој прв пат украл нешто, туку некој кој му е 7-ми, 8-ми пат како краде нешто...
А Најчевска нека си јаде гомна...
Америка пропагира човекови прави, а какви се работи видов во Авганистан, и што све прават....

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20380
http://www.imdb.com/title/tt0914863/
филм за американските методи..

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7609
А Најчевска нека си јаде гомна...
Америка пропагира човекови прави, а какви се работи видов во Авганистан, и што све прават....

Америка спроведува демократија со пропорционална сила... абе ај да не отварам уста, да можам да направам да поцркаат сите до еден, без око да ми трепне би го сторил тоа. Гомнари.

Отсутен smole

• Сениор
  • Пораки: 3153
Пред архитектонски напред туарег (удрен у багажник без приметлива оштета) позади хјундаи постаро, хаубата сол.

Отсутен SnipeMak

• Почетник
  • *
  • Пораки: 6
Во 90% од случаите, моторџиите што гинат НЕ се виновни. Еве ваков некој идиот ќе ти се погоди и ќе ти стави крај на животот. Не знам зашто не му се врати назад, да го прекрши од ќотек.
Затоа што во 90% од случаите кога јас ќе се вратам на некој, поголем е дупло од мене.. Не дека се плашам, ама математичката пресметка за крајниот исход ( ќотек ), не е на моја страна.. :)
Peugeot 307 2.0 HDI .. ама сакам Volvo..

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
глеј те го камиказава...

на патот од велес кога се исклучуваш накај штип... има среќа сељачиштево што на време го приметив.. ке ми се заковаше во шофершајбна ропак невиден.. претицува возила, во непрегледна кривина, во спротивна лента а има ПОЛНА ЛИНИЈА...

уште еднаш сељак камиказа...

www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време