Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3423061 пати)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
Замлатуење два голфа и Круз на Орце Николов и Ленинова

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30074
    • CARclub.mk
Крузот драстично ми изглеа као Шкода Октавија.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Не бе, октавија е, јас сум грешка

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14721
  • Пудингот на шоферството
+100000000000000000  :D :D :D :D
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
+100000000000000000  :D :D :D :D
Ќути и ја се заебав :D

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5728
Леле Фаланга усраја ти се на Афто! ;D
[/quote]

Јебем ли га афто. А Нуме мисли дека Фолксвагенот е нешто поцврст од остатокот од возилата. Штета што не направив фотка фокус и голф6 во сред Приштина некни во најголемата гужва во 4 саат (кога се вози максимум 30) беа плеснати и отидени маски сосе мотори и шофершајбни лом се беа направиле.
[/quote]

да братче мислам дека е баеги поцврст, чист  german engineering, :D a mnogu e bitno i pod koi okolnosti i pod koj agol se udiraat vozilata pozz

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
да братче мислам дека е баеги поцврст, чист  german engineering, :D a mnogu e bitno i pod koi okolnosti i pod koj agol se udiraat vozilata pozz
А тоа дека цел свет купува од твојот german engineering? Ама не е герман оригинал така? :) И затоа не го бидува.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
да братче мислам дека е баеги поцврст, чист  german engineering, :D a mnogu e bitno i pod koi okolnosti i pod koj agol se udiraat vozilata pozz
А тоа дека цел свет купува од твојот german engineering? Ама не е герман оригинал така? :) И пак го бидува.

Поправено.

Отсутен The Boy Next Door

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 491
  • Pug 205 GTI - the drive of your life !
А тоа дека цел свет купува од твојот german engineering? Ама не е герман оригинал така? :) И пак го бидува.

Поправено.

:D :D :D :D :D :D :D
Не возам брзо, ниско летам.

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5728

Поправено.

:D :D :D :D :D :D :D
+1000 :D:D

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9228
Preeska se kacuvam po ugornickata nakaj zelezara i eden pacient so Corsa normalno uvozna so Slovenska tablicka na krivinceto od gore kaj so e isklucuvanjeto za Remedika, nemoze da ja fati krivinata i mi vlaga u lenta arno zakociv i malce se podkaciv na trotoar inace crepot ke me zalepese neznam dali mislese na skokalnica li e kaj li e se da mu e...

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Preeska se kacuvam po ugornickata nakaj zelezara i eden pacient so Corsa normalno uvozna so Slovenska tablicka na krivinceto od gore kaj so e isklucuvanjeto za Remedika, nemoze da ja fati krivinata i mi vlaga u lenta arno zakociv i malce se podkaciv na trotoar inace crepot ke me zalepese neznam dali mislese na skokalnica li e kaj li e se da mu e...
Дизел беше?

Отсутен ace-106

• Сениор
  • Пораки: 3468
Дизел беше?

1,5 претпоставувам ;)

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Дизел беше?

1,5 претпоставувам ;)

Намерно е тоа у право се колегиве....! ;D