Пројдов покрај таа сообраќајка 2 минути откако се случи. Беа баба и дедо, и внуче, во Спаркче, а Каптивата беше збрцана директно во возачката страна. Дедото погина на лице место, бабата беше у многу тешка состојба, а детето једва преживеа. Крв имаше мнооооогу.
[/quote]
taa soobrakajka bese kaj mene pred zgrada

, zalno stvarno, no kako sto vika roki sto ocekuvate od limenka bre luge, pa ne mozes da zemes maruti, tiko ili spark i muva da ne te lazi... pa na 120 vrapce dupka ti prai vo taa limarija, ne za dzabe se zema jaka kola (VW i ostali) duri i japoncite i francuzite se samo limarii, iako imaat prethodno nasocena zona na gmecenje, na pr imav sakso i cicko mi mi se smeese deka rogovite bile rebrasti za da stedele na materijal, ne znaese deka tuka metalot ide eden vo drug i deluva kako nagmecuvanje odnosno amortizer, malce se cuknave tro so saksoto i posle mesec dena mu se otkaci sarkata od vratata covece, aman ... saksoto si bese kibrit i se go vozevme uste 10 godni bez problem ali veke ne zemam kola lamarina nikogas podobro 2-3 godini stara zdrava i kvalitetna kola otkolku nov spark ili yaris i sl sranja pozz