Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3876773 пати)

Отсутен DimitarMK

• Редовен
  • Пораки: 1959
Удрена црна Opel Astra H на автопатот Скопје - Тетово. Однапред прилично оштетена, удрил во банкината. Брзо поминавме и не се загледав многу, на патарината после видов болничко комбе како оди натака.  :-\

Присутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер
Милицијата кажа дека возел премногу споро, и најверојатно ќе се гони заради причинување на општа опасност.

Отсутен DimitarMK

• Редовен
  • Пораки: 1959
Ако возел споро немало да се лупне или во најмала рака ќе поминел со помалце оштетена кола ;)

Присутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
Taка мислел и он, ама ете.

Отсутен FiLo

• Легенда
  • Пораки: 7116
Ако возел споро немало да се лупне или во најмала рака ќе поминел со помалце оштетена кола ;)

Ке го лупнела камиказа од позади :D

Присутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
Очигледно камиказата возела споро.  :D

Отсутен Zile

• Легенда
  • Пораки: 8250
  • Плинаш!!!
http://www.liveleak.com/view?i=081_1374988366
На нешто вакво бев сведок во Визбегово. Пред мене вози камион добро улетан. Двете задни гуми шантраат ко будали. И си викам дај да држам поголемо растојание да не му летнат. Само што помислив, летаат двете гуми во исто време. Типот на намионот не приметува и си продолжува да вози, а гумите продолжуваат да се тркалаат. Едната гума заврши на паркингот кај Прима мебел, а другата гума заврши во застанато ауди на семафор (го бапна во гепек) кое чекаше да сврти лево по булевар Словенија. А типот со камионот си застана на семафор како ништо да не се десило.

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
Вчера прв пут у живот и - се надевам - последен, застанав на косо без да дигнам ручна. У принцип ручна дигам секогаш, ама сеа изгледа одлетал паметот некаде. И, да, колата тргна. Среќа бев веднаш до отворената возачка врата и успеав да дигнам ручна пред да соберам некого/нешто со незакочената кола. Ебаме тоа моронот!

Присутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
Америка хир уи кам!!!

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
И он ќе ми проповеда безбедност... ;D

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Ја имам навика да кревам стално ручна. Зиме, лете. И светла исто гледам ми станало навика да палам, макар ја поместил пола метро колата палам светла.

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 18029
Ја имам навика да кревам стално ручна. Зиме, лете. И светла исто гледам ми станало навика да палам, макар ја поместил пола метро колата палам светла.

А појас? ;D ;D ;D

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15124
  • Пудингот на шоферството
Члинк,светлата на Алфата се палат на контакт,така да можеш да ги оставиш пуштени нон стоп(на ракетата) и така нема никогаш да ги заборавиш.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Присутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
Da ne ti sveti pozicija taka?