Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3419308 пати)

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
Ели28 :) Вчера некаде кај 01ч после концерт поминав... застанав на веро, 2-3 мин и имаше некој измислени фаци, што не ги познавам, и пак се вратив кај собраќајката...

Иначе, астрата ја извадија со шлеп, скршија странично стакло, ја врзаа за стубче и ја извлекоа...

Отсутен eli428

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 276
Vo sprotivno da ne zavrsese kako sto zavrsi ke imase trka so pobednik i posle toa ke se pisuvase na veliko kako tipov imal m**a, taka?

Suma sumarum, izbegnal da izgazi pessak(trcajki izbegal), izbegnal da udri kola(dala puna gas) vo sprotivna nasoka, ama zatoa go pogodil trotoarot, zelenite stupcinjata i neizbezniot kanal... I taka na kraj mu se kajganosale m****a...
Брзината и совршенството не одат заедно :)

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11061
  • Ќybriт Pro Max
А за што Астра се работи, знаете?

Отсутен eli428

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 276
Ели28 :) Вчера некаде кај 01ч после концерт поминав... застанав на веро, 2-3 мин и имаше некој измислени фаци, што не ги познавам, и пак се вратив кај собраќајката...

Иначе, астрата ја извадија со шлеп, скршија странично стакло, ја врзаа за стубче и ја извлекоа...

Znam Riki znam...duri poveke i od tebe :P
Брзината и совршенството не одат заедно :)

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • *** UNDERCOVER ***
А за што Астра се работи, знаете?

2.0 16в ГСИ :)

Отсутен ViksaSk

• Редовен
  • Пораки: 1225
Астра ГСИ црвена со црни бандажи и усијани дискови до максимум!

Отсутен ViksaSk

• Редовен
  • Пораки: 1225
Иначе вчера Астрата Класик на кочење изгуби контрола и се акна у ѕидот со предниот браник и инстиктивно сврте накај црвената астра и за да се избегне судар дечкото сврте на дено и проба да го сврти допунското ама не успеа иначе белата астра ке му влезеше у врата!

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16756
  • Keep it 100

Отсутен The Boy Next Door

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 491
  • Pug 205 GTI - the drive of your life !
Браво Fic_CC , мајсторе.

Јас кога поминав од тебе неможев да видам што се случило па морав да се враќам пеш. ;D
Не возам брзо, ниско летам.

Отсутен NetworX

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 929
У секој случај малиот е кретен и кретенски возеше вчера цела вечер. Ќе му дојде памет ваљда.
Toj од кога седнал прв пат у кола вози така... цела вечер бараше некој за трка ете најде и се деси што се деси
Dear God. Thank you for providing us with the direct-port nitrous injection, 4 core intercoolers, ball bearing turbos, and titanium valve springs, Amen.

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11061
  • Ќybriт Pro Max
Јас би му забранил да полага за дозвола 3 години минимум

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
 Најдоа на која улица да се тркаат. Обиколница до гз им е они на раскопана улица си кршат коли. Срамота.

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • *** UNDERCOVER ***
Најдоа на која улица да се тркаат. Обиколница до гз им е они на раскопана улица си кршат коли. Срамота.

Деки требало да биде...

А што до сеа на обиколница не знаеш, дека имало до сеа 4 собраќајки ???

Отсутен NetworX

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 929
Абе они нагоре накај палас се изедоа се издуваа ама не знам што мајка бараа да летаат за назад. Тоа ти е дешава се
Dear God. Thank you for providing us with the direct-port nitrous injection, 4 core intercoolers, ball bearing turbos, and titanium valve springs, Amen.

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5728
 ;D ;D ;D sakate muda, pustete ton da cuete zvukce i  da vidite imbecili so mece, mislam deka e srebrena strela ako ne se lazam ;) na mrsna boja vo garaza  ;D ;D ;D

http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/suluda-jurnjava-od-150-na-sat-kroz-javnu-garazu.html