Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
E pa tuka e trikot. Da vozime popoleka. Nikoj ne ne brza nikade. Baska kaj nas VREMETO NE E PARI kako vo Amerika.Цитат: Tome-Colt на 07 Април 2013, 19:32:55 pmНека му исртча куче на кривина па после нека збори без абс било подобро.Tome mi istrca a jas bev 60Km/h. Rekov "Gospode" i recisi zastanav. Kuceto bese ko skameneto.A ako e vozacot ateist a ne vernik? Darko
Нека му исртча куче на кривина па после нека збори без абс било подобро.
Цитат: Bugar на 07 Април 2013, 19:37:40 pmE pa tuka e trikot. Da vozime popoleka. Nikoj ne ne brza nikade. Baska kaj nas VREMETO NE E PARI kako vo Amerika.Цитат: Tome-Colt на 07 Април 2013, 19:32:55 pmНека му исртча куче на кривина па после нека збори без абс било подобро.Tome mi istrca a jas bev 60Km/h. Rekov "Gospode" i recisi zastanav. Kuceto bese ko skameneto.A ako e vozacot ateist a ne vernik? Darko
E pa tuka e trikot. Da vozime popoleka. Nikoj ne ne brza nikade. Baska kaj nas VREMETO NE E PARI kako vo Amerika.Цитат: Tome-Colt на 07 Април 2013, 19:32:55 pmНека му исртча куче на кривина па после нека збори без абс било подобро.Tome mi istrca a jas bev 60Km/h. Rekov "Gospode" i recisi zastanav. Kuceto bese ko skameneto.
Цитат: krell на 07 Април 2013, 19:53:29 pmЦитат: Bugar на 07 Април 2013, 19:37:40 pmE pa tuka e trikot. Da vozime popoleka. Nikoj ne ne brza nikade. Baska kaj nas VREMETO NE E PARI kako vo Amerika.Цитат: Tome-Colt на 07 Април 2013, 19:32:55 pmНека му исртча куче на кривина па после нека збори без абс било подобро.Tome mi istrca a jas bev 60Km/h. Rekov "Gospode" i recisi zastanav. Kuceto bese ko skameneto.A ako e vozacot ateist a ne vernik? DarkoА ако кучето не било господ?!
Секако дека нема господ. Нема потреба од тема за тоа.
Ima Gospod Ceda bozji !
Цитат: Bugar на 07 Април 2013, 20:37:11 pmIma Gospod Ceda bozji !Ako veruvas i vo reinkaranacija, togas definitivno ne ti treba ABS, ESP i ostanati trakatanci Darko
Фаланга не верува во мене. Ај, ај...